Wpis z mikrobloga

No teleturniej trzyma w napięciu. Będę pewnie oglądał kolejne odcinki.
Czekam aż do Polski zostanie sprowadzony teleturniej "The Chase" gdzie grupa graczy "ściga się" na wiedzę z ekspertem. Ten teleturniej jeszcze lepiej trzyma w napięciu.
#thefloor #teleturniej #teleturnieje
marek_g - No teleturniej trzyma w napięciu. Będę pewnie oglądał kolejne odcinki.
Czek...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marek_g: Coś się tam działo dalej? skończyłem oglądać kiedy nazywali kosmetyki albo zawody które widzieli na zdjęciach, uznałem że głupieję od oglądania i wyłączyłem.
  • Odpowiedz
  • 1
@malin90: Można powiedzieć, że później było trochę ambitniej. Trzy tytuły piosenek gdzie trzeba było dopasować wykonawcę (coś jak gra Skojarzenia z radiowej Jedynki). Ostatnia runda to były obrazki które trzeba było przetłumaczyć na język angielski.
Generalnie poziom pytań szkolny. To nie będzie drugie 1 z 10 czy Awantura o kasę, ale w miarę przyjemnie się ogląda.
  • Odpowiedz
@marek_g: kurde mam nadzieję, że zatrudnią zarówno dobrych ścigających, jak i twórców pytań, żeby były na poziomie 1 z 10. Uwielbiam oglądać The chase czasem na youtubie i się z jednej strony cieszę, że ktoś planuje wprowadzić to do polski, ale z drugiej strony boję, bo można s-------ć to.
  • Odpowiedz