Wpis z mikrobloga

@PomidorovaLova: ja byłem na wyborach i głosolwałem na adriana i początkowo miałem nie iść na II turę ale jak widzę że przez polskę idzie jakaś brunatna fala to z dwojga złego to już lepszy liberał trzaskowski od konserw konfedepisowskich po faktycznych neonazistów braunowskich
  • Odpowiedz
prezydent i rządził xd ale rozowy pasek wszystko tłumaczy xd

@WhiskeyIHaze: Tak, na władzę wykonawczą w Polsce składa się prezydent i rząd. Mogłeś tego nie wiedzieć, ale bycie śmiesznym incelkiem wszystko tłumaczy :D
  • Odpowiedz
@Nowystaryziel: lol, nigdy nie mieszkałam w NY, miałam tam jedynie chłopaka do któego jeździłam. Mieszkałam wiele lat w Joliet, pod Chicago

to gdzie pracujesz, w żabce?

@kizia_mizia2: Mam jeszcze firmę w Chicago, i mimo że nie muszę już nad nią ślęczeć osobiście, to papierkowa robota i różnice czasowe generują mi w dalszym ciągu mnóstwo pracy! ;)
  • Odpowiedz
@PomidorovaLova: ja miałem zostać w domu bo padało, a i tak wiadomo że pierwsza tura niczego nie rozstrzygnie, ale stwierdzilem, że nie będę dawał paliwa pisowcom i zagłosuję na Trzaskowskiego już w pierwszej turze

Wiedziałem, że bliski wynik Trzaskowskiego zadziała też mobilizująco, ale nie przewidziałem, że memcen i braun zdobędą w sumie 21 procent - obstawiałem max 11-13 %
  • Odpowiedz