Aktywne Wpisy
Dueil_angoisseus +287
Bez kobiet większość biznesów by padła
#logikarozowychpaskow #zwiazki #wesele #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
#logikarozowychpaskow #zwiazki #wesele #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
źródło: temp_file1628395625696591326
Pobierz
Poleccie prosim jakiś płyn do mycia szyby w kabinie prysznicowej, co by może zostawiał jakąś powłokę niebrudzącą. Mam strasznie zakamienioną wodę i zostają ślady, trza często myć.
#mieszkaniedeweloperskie #kiciochpyta
#mieszkaniedeweloperskie #kiciochpyta
źródło: image
Pobierz

Głupi przyklad na siłę. Widać, że ktoś chciał trafić do pokolenia, które ma mózgi wyparte przez insta i TikToka.
Ja bym się wstrzymał z drwinami.
O gurwa, ale odklejka
1. Nie, wyjście z EU nie oznacza końca Erasmusa
2. Wyjście z Schengen to zupełnie co innego niż zamknięcie granic. Ta teza to już ciężki stan oblężenia jest.
3. Jakie finansowanie obronności? Ostatnio słyszałem że po 3 latach wojny ja Ukrainie chyba w końcu dogadali się o jakiejś bieda-pożyczce 150 mld EUR na ten cel na całą Europę
Szwajcaria nie jest w UE i jest w Schengen więc to się nie wyklucza. Poza tym Schengen powinno być dla obywateli UE a nie dla każdego a kontrole graniczne powinny wrócić. Niemcy to wiedzą dlatego je przywrócili.
Ucięcie finansowania UE na obronność pod warunkiem że sami będziemy decydować jak będziemy kierować siłami zbrojnymi to dobry deal.
Reszta jest tak absurdalna że nie warto czasu na odpowiadanie xD
@Lolenson1888: #pieklokobiet
@thority: wypełnienie dziury demograficznej beżowymi bękartami z <80iq to szansa na co? Chyba na przyspieszenie islamizacji europy xD
Wielkiej Brytanii czy Hiszpanii to może tak, ale na pewno nie Polski xD