@Koziom: a ile Zanberg dostanie $$$ na budownictwo? Bo to też takie danie komuś "władzy" ale bez realizacji jej. Także nie wiem czy to takie dobre. Ale z 2 strony trzeba spróbować bo inaczej to kiedy jak nie teraz?
@botereq jak jestem za zmniejszaniem rządu, tak uważam, że powinno się wydzielić ministerstwo mieszkalnictwa. I zakazać tam wstępu członkom PSLu (i kropiwnickiemu). A Ministerstwo technologii powinno się zajmować prawdziwą technologią a nie technologią lania betonu i robienia laski deweloperom.
@acpiorundc: dokładnie dadzą mu posadkę ministra i 0.5 mld rocznie na budownictwo socjalne a za 2-3 lata będzie szczekanie że przecież był ministrem to mógł budować xD
#nieruchomosci #polityka
źródło: lll
Pobierz@Koziom: a ile Zanberg dostanie $$$ na budownictwo? Bo to też takie danie komuś "władzy" ale bez realizacji jej. Także nie wiem czy to takie dobre. Ale z 2 strony trzeba spróbować bo inaczej to kiedy jak nie teraz?
źródło: 1000014555
Pobierz@acpiorundc: Taki gorący kartofel jak ministerstwo zdrowia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@acpiorundc: dokładnie dadzą mu posadkę ministra i 0.5 mld rocznie na budownictwo socjalne a za 2-3 lata będzie szczekanie że przecież był ministrem to mógł budować xD
Byleby „udowodnić” mu niekompetencję