Wpis z mikrobloga

Nie wiem kto jest gorszym farmazonem Tusk czy jego beton. Zagłosuję z obrzydzeniem na czaska bo już lepszy on niż batyr ale zlitujcie się silniczki ile można naprawdę każdy wasz wpis bardziej zniechęca do pójścia na wybory niż do głosowania na czaska. Mam już dość codziennego czytania jaki to pis zły może byście tak mówili jakie to peło dobre?

#polityka #wybory
Janusz_Rekina - Nie wiem kto jest gorszym farmazonem Tusk czy jego beton. Zagłosuję z...

źródło: 9umipo

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gasu_kurobikari: Głosuje na Trzaskowskiego bo nie chcę żeby Nawrocki został prezydentem. Jakie to płytkie dzielić Polaków na jednych i drugich. W drugiej turze żaden z kandydatów nie jest dla mnie dobry i to znaczy że jestem przeciw komu? Za kim jestem i kto jest po mojej stronie? Wam się antagoniści w głowie nie mieści że ktoś może chcieć żyć w zachodnim dobrobycie ale w spokoju we własnym kraju na NASZYCH
  • Odpowiedz
@kocitatakarol: No to przecież piszę że dla pisu i ko "Nie jesteś z nami to jesteś z nimi. Innej opcji nie ma".

Jedno bez drugiego nie ma żadnego planu na siebie bo jedyne co napędza te partie to wzajemna mowa nienawiści.

No to dokładnie o to mnie chodzi.

Za kim jestem i kto jest po mojej stronie? Wam się antagoniści w głowie nie mieści że ktoś może chcieć żyć w
  • Odpowiedz
@gasu_kurobikari: W takim razie wybacz Miras. Tyle tu ostatnio osób produkujących polityczne agitacje że nie odebrałem cię jak trzeba.

Dla mnie aktualnie nie ma takiej partii która by była zgodna z moimi poglądami. Głosuje na mniejsze zło i czekam aż ci od antagonizowania Polaków sobie umrą.

Co złego to nie ja pozdro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz