Wpis z mikrobloga

Trochę mi podupadło morale, ale nadal wierzę w zwycięstwo zachodu nad wschodem. Jedyne co mogę zrobić, to pójść zagłosować, a następnie po prostu trzymać kciuki za nas, za Polaków.

#polityka
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WujaAndzej: ja namówiłem dwie koleżanki, które nie miały czasu zmienić miejsca głosowania i iść na wybory. Mobilizacja z poprzednich wyborów może dać tylko wygraną. Propaganda kilkunastoletnia jest zbyt silna dla małych miejscowości i wiosek, by Ci ludzie myśleli trzeźwo co jest dobre a co złe
  • Odpowiedz
@WujaAndzej:

Jedyne co mogę zrobić, to pójść zagłosować, a następnie po prostu trzymać kciuki za nas, za Polaków.

możesz też porozmawiać z rodziną czy znajomymi którzy są niezdecydowani, i przekonać ich do pójścia na wybory i oddania głosu na trzaska.
  • Odpowiedz
@Kacpy134: fajnie jakby na niedzielnym marszu rumuński prezydent elekt się pojawił, byłby ładny kontrast do przegranego, rosyjskiego pachołka który poparł nawrockiego
  • Odpowiedz
@WujaAndzej: Przechadzałeś się może po Paryżu wieczorami, a może po Londynie? Mieszkasz w tak rozwiniętym kraju, że możesz sprawdzić praktycznie każde miejsce w świecie. Tak zwany zachód to ty masz zakorzeniony tylko w odziedziczonych kompleksach. Żyjemy naprawdę w spokojnym kraju.
  • Odpowiedz