Aktywne Wpisy
managerstrategii +380
Mirki, zacząłem pracę jako technik instalacji turbin wiatrowych chwilę temu. Rzucili od razu na głęboką wodę, największe turbiny w eurokołchozie - EP 160
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
źródło: IMG_6759
Pobierz
banzi +52

A co najważniejsze - ukrócił niewyobrażalne w historii Polski złodziejstwo z budżetu Państwa.
Czasem żeby postawić i wytyczyć gdzie postawić wiatę przystankową, trwa dwa lata ....
Ten projekt tak naprawdę ciągnie się od lat 00, xD
"Po wyborze lokalizacji rozpoczęto szczegółowe przygotowania, w tym uzyskanie pozwoleń środowiskowych i budowlanych. W grudniu 2022 roku wydano decyzję środowiskową, a w lipcu 2023 roku Generalny Dyrektor Ochrony Środowiska zatwierdził raport o oddziaływaniu na środowisko. Proces ten zakończył się rozpoczęciem budowy 28 marca 2025 roku, kiedy to wbito pierwszą łopatę w Lubiatowie-Kopalinie."
Z takich smaczków które Tusk poprawił jeszcze po Pisowcach:
Rozdzielenie funkcji ministra sprawiedliwości i prokuratora generalnego
Przywrócenie egzaminu z
@filippo-maldini: To tak nie działa. Ty już nastawiasz tezę "puszczalska nastolatka", a ja widzę inne przypuszczalne obrazki, i przy
@dumblecunt: Wiesz co to byłby dobry deal jakbym nie znał rządów PO to raz, dwa to znowu wracamy do punktu wyjścia bo A. prezydent jest z innej opcji i nie
@filippo-maldini: Koniec zabijania dzieci niepoczętych.
@filippo-maldini: dzieci? zapłodnione jajo to dziecko?
Niemniej jak chodzi o noworodki, to one wychodzą z adopcji mega szybko, bo tyle rodzin czeka na dzieci
@filippo-maldini: skoro zapłodnione jajo to dziecko, to za spust na podpaskę i wyrzucenie do kosza ile grozi? 15, 25 lat?