Wpis z mikrobloga

Dobra to już mniej więcej wiem co mogę/chce kupić jeśli chodzi o pierwsze cztery kółka. Pytanie mam kolejne, czy może ktoś z was robi w ubezpieczeniach i wie jak to wygląda i jakie auta mają najtańsze ubezpieczenie, bo nie ukrywam, nie chce na ubezpieczenie wrzucić drugie tyle co zapłacę za auto. Wiem, że niestety nowi kierowcy mają ma start drogie ubezpieczenia. Jakieś towarzystwo ubezpieczeń polecacie? Jakie autka są najtańsze do ubezpieczenia OC?

#pierwsze4kola #trojmiasto #gdansk #gdynia #sopot #motoryzacja #ubezpieczenia #oc #prawojazdy
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@trzaichlac69 ale to wszystko zależy ile lat masz i bezszkodowość jazdy. Jak kupiłem trabanta w wieku 19 lat to płaciłem prawie 2000 zł OC dziś w wieku 27 lat wychodzi mi 307 zł na cały rok. To dam w 2020 kupiłem Lanosa za całe 400 zł a co wychodziło mi 1800 rok później kupiłem 5 lat młodszą mazdę 3 z 2.0 silnikiem i nagle OC kosztowało mnie 800 zł @Chopin_fapu
  • Odpowiedz
@Chopin_fapu: oj ja bym jednak wybieral sprzedawce firme. Latwiej jest pozniej dochodzic swoich praw jak pojawia sie roszczenia gdy np wyjdzie jakas wada ukryta. Osoba fizyczna moze krecic ze pocaluj go w trable, bo przeciez ci o tym informowal itp itp i sie uzeraj. Komisy nie takie straszne.
  • Odpowiedz