@janpaweltracz: co liberalnego zrealizowała ta koalicja oprócz wakacji zus w ciągu półtora roku? Bo lewicowych realizacji to mogę ci wymienić z 30. Ta koalicja jest lewicowa i zagłosuje na Nawrockiego by zablokować dalsze lewicowe reformy.
@EnzoMolinari sam fakt, że dla was po to lewaki świadczy o iq na poziomie ameby. I pewnie jak ameby zagłosujecie na nawrockiego, czym na pewno poprawicie sobie sytuację w pl w długim terminie (a jako wyborcy konfy jesteście mlokosami ktorym powinno na stabilnym rozwoju zalezec).
@TurboDynamo ale wymień mi te lewicowe reformy, serio pytam, bo jako lewak ich nie widzę, może będzie mi łatwiej pójść na Rafałke w drugiej turze dzięki temu xd.
nie żebym bronił Kaczki, ale wtedy miał uzasadnione powody zeby martwić się o swoj dobytek, bo stado rozszalałych ludzi szło w tamtym kierunku
@mam_spanko: to niech sobie wynajmie ochronę, jak tak się boi o swoje życie, a potem się nad nim zastanowi, bo nikogo innego w tym kraju pół narodu ukrzyżować nie chce. Bronił się za podatki ludzi, którzy go nienawidzą za to co robi.
@EnzoMolinari: wy hipokryci wszystkich którzy się z wami nie zgadzają nazywacie lewakami - nawet na tym memie xD co drugie słowo w wypowiedzi konfiarza to "lewak" i ty masz czelność być obrazony za to że ktoś ci odpowiada epitetami? Poza tym ja nie jestem lewakiem i co teraz?
zagłosuje na Nawrockiego by zablokować dalsze lewicowe reformy
@TurboDynamo: i nie boisz się wyjścia z unii? Co jeśli dyktatorskie zapędy kaczora pójdą dalej? Chcesz żyć w drugiej Białorusi? Jesteś pewien, że wydadzą ci paszport?
W dupie mam głos dałnistów, bo ich miejsce jest w choroszczy. Ten post jest skierowany do ludzi rozumnych.
@Lemmonix: i w taki sposób ignorując kilka % społeczeństwa sprawiasz, że możecie przewalić wybory, bo te 5-6% może się okazać wręcz krytyczne dla zwycięstwa. Możesz przypomnieć jaka była różnica w ostatnim wyborach prezydenckich? No właśnie.
: i nie boisz się wyjścia z unii? Co jeśli dyktatorskie zapędy kaczora pójdą dalej? Chcesz żyć w drugiej Białorusi? Jesteś pewien, że wydadzą ci paszport?
@Kskskkdkdkk: manipulujesz czy serio wierzysz w te głupoty? 1. Polska ma jedno z najbardziej prounijnych społeczeństw w eu. Do wyjścia trzeba wygrać referendum a nikt go nawet nie zorganizuje. 2. Dyktatorskie zapędy kaczora mnie nie interesują bo on nie rządzi. Interesują mnie autorytarne zapędy obecnego rządu
ale wymień mi te lewicowe reformy, serio pytam, bo jako lewak ich nie widzę, może będzie mi łatwiej pójść na Rafałke w drugiej turze dzięki temu xd.
@janpaweltracz: wszystko co zrobiło ministerstwo pracy było lewicowe. Zakaz b2b dla ubera, skokowe podwyżki minimalnej, babciowe, teraz mówienie o 4 dniowym dniu pracy bo chyba dla nich Polacy są wciąż zbyt bogaci i muszą zbiednieć. Teraz ty mi wymień JEDNĄ liberalną rzecz oprócz
1. Polska ma jedno z najbardziej prounijnych społeczeństw w eu. Do wyjścia trzeba wygrać referendum a nikt go nawet nie zorganizuje.
A widzisz jak powoli zmienia się sentyment? “To nie ta unia do której wstępowaliśmy” itd
2. Dyktatorskie zapędy kaczora mnie nie interesują bo on nie rządzi. Interesują mnie autorytarne zapędy obecnego rządu które będą zablokowane jeżeli premier będzie z innej opcji niż prezydent.
Ta koalicja jest lewicowa i zagłosuje na Nawrockiego by zablokować dalsze lewicowe reformy.
@mam_spanko: to niech sobie wynajmie ochronę, jak tak się boi o swoje życie, a potem się nad nim zastanowi, bo nikogo innego w tym kraju pół narodu ukrzyżować nie chce. Bronił się za podatki ludzi, którzy go nienawidzą za to co robi.
@ATAT-2: bo w republice powiedzieli?
@TurboDynamo: i nie boisz się wyjścia z unii? Co jeśli dyktatorskie zapędy kaczora pójdą dalej? Chcesz żyć w drugiej Białorusi? Jesteś pewien, że wydadzą ci paszport?
@Kskskkdkdkk: bo jestem myślącym człowiekiem i widzę co się w polityce dzieje
@ATAT-2: A co dzieje się takiego, że myślisz, że PO wywoła inflację i ściągnie więcej muslimów niż PiS?
I podobna sytuacja z muslimami. Też nie robią nic żeby zapobiec napływowi
@Lemmonix: i w taki sposób ignorując kilka % społeczeństwa sprawiasz, że możecie przewalić wybory, bo te 5-6% może się okazać wręcz krytyczne dla zwycięstwa. Możesz przypomnieć jaka była różnica w ostatnim wyborach prezydenckich? No właśnie.
Piękna ignorancja, pycha, elitaryzm.
@Kskskkdkdkk: manipulujesz czy serio wierzysz w te głupoty?
1. Polska ma jedno z najbardziej prounijnych społeczeństw w eu. Do wyjścia trzeba wygrać referendum a nikt go nawet nie zorganizuje.
2. Dyktatorskie zapędy kaczora mnie nie interesują bo on nie rządzi. Interesują mnie autorytarne zapędy obecnego rządu
@janpaweltracz: wszystko co zrobiło ministerstwo pracy było lewicowe. Zakaz b2b dla ubera, skokowe podwyżki minimalnej, babciowe, teraz mówienie o 4 dniowym dniu pracy bo chyba dla nich Polacy są wciąż zbyt bogaci i muszą zbiednieć.
Teraz ty mi wymień JEDNĄ liberalną rzecz oprócz
A widzisz jak powoli zmienia się sentyment? “To nie ta unia do której wstępowaliśmy” itd
Jeśli