Wpis z mikrobloga

@MroczneWidmo91: Jego sprawa, ale ja totalnie nie rozumiem dlaczego miałby się nie pojawić. To zwykły event wspierający osoby lgbt. To, że prawica zrobiła z tej społeczności i eventu jakiegoś swojego wroga i zagrożenie dla Polski to ich sprawa xD
  • Odpowiedz
@wiktor-wkpl: Rozumiem że byleś? Poza tym zależy jak definiujesz "ubrane w normalny sposób". Tam osoby ubrane w sposób (według mnie) niestosowny stanowią jakiś promil, ale niestety tak jak na Marszu Niepodległości będziesz miał idiotów skandujących obraźliwe hasła lub niosących symbole nazistowskie tak na marszu równości będziesz miał idiotów ubranych w nieprzyzwoity sposób. Wśród tak dużej grupy osób zawsze znajdziesz jakichś wykolejeńców, nawet takich którzy zrobili to specjalnie w celu jakiejś
  • Odpowiedz
  • 0
@czwartafaza Jak masz realne doświadczenia to podziwiam ale i nie zazdroszczę. A swojego osądu nie opieram na zdjęciach tylko na materiałach wideo z kazdej z tych parad. I nie, nie są to zmanipulowane ujęcia bo ciężko coś manipulować po prostu nagrywając idący tłum longiem.
  • Odpowiedz
@wiktor-wkpl: Nie chodzę na parady jeśli o to pytasz, ale to łatwo zweryfikować, bo 2/3 dziwnie ubranych ludzi to dość dużo i ciężko byłoby nawet zrobić takie ujęcia żeby nie było ich widać. Masz tutaj randomowe nagranie z Łodzi, gdzie Ty widzisz tych zboczeńców?

Ale może to ja się mylę to podrzuć te nagrania, na których widać tych wszystkich nienormalnie ubranych ludzi
czwartafaza - @wiktor-wkpl: Nie chodzę na parady jeśli o to pytasz, ale to łatwo zwer...
  • Odpowiedz
@wiktor-wkpl: No to tutaj masz z Warszawy, 2024. No nie wiem, chyba inaczej definiujemy "normalny ubiór", bo mi nie przeszkadza to że ktoś się pomaluje, ubierze w tęcze czy włoży kwiatki we włosy. Nie mój klimat ale daleko mi do krytyki xd
czwartafaza - @wiktor-wkpl: No to tutaj masz z Warszawy, 2024. No nie wiem, chyba ina...
  • Odpowiedz