Wpis z mikrobloga

@Impuls94:
lubicie oglądać programy, które trwają 30 minut i są pocięte 20 minutowymi panelami reklamowymi?
Pytam nieironicznie, co się kryje za tym masochizmem?
  • Odpowiedz
@Michaltes2005: Tez nie wiem kto to jest xD (zaraz spr), ale jesli rozmawiamy juz o uczestnikach traitorsów i głupkowatych programach to ostatnio jak byłam chora to machnęłam wszystkie sezony "99 gra o wszystko" XD w 2 sezonie jest malwina, a w najnowszym (bodajże 5) jest olga, dominika, alex i mikołaj. Dobrze im tam szło. Program durny niby, ale jakies takie mile relacje miedzyludzkie tam są i ciekawe konkurencje (nie robione
  • Odpowiedz
@Impuls94: dla mnie to było ciekawe pod tym względem, że jako rasowy oglądacz programów, znałam prawie połowe obsady (z życia na kredycie, traitorsów, królowych przetrwania itd.) i to było super fajne jak można było zobaczyć połączenie różnych uniwersów. Podobała mi się też scenografia tych konkurencji, uważam, że nie była na odwal. Zerkne na to UK, bo nawet nie wiedzialam, ze istnieje, ale fakt, ze nie bede tam pewnie znala wielu
  • Odpowiedz
  • 0
@Michaltes2005: dotrwałem do momentu jak było wesele i para tańczyła i uczestnicy mieli machać chustami aż ktoś sie zmęczy.

Oczywiście p0lactwo zaczeło śpiewać zenka i oczy zielone, wtedy już wyłączyłem na dobre. Uk to jednak poziom
  • Odpowiedz