Aktywne Wpisy

ly000 +20
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
Funkcja NFC w telefonie mi nie działa, a bank z którego korzystam nie wysyła fizycznych kart
Czyli mam pieniądze, z których nie mogę korzystać, nie mogę nawet ich wypłacić
Po prostu świetnie :D
Czyli mam pieniądze, z których nie mogę korzystać, nie mogę nawet ich wypłacić
Po prostu świetnie :D

Nie z honorem, nie w walce, nie na boisku życia. Przegrałem, bo... nie wpisałem wagi. Tak. Pokonał mnie formularz Google. Kliknął mnie w duszę, a ja kliknąłem „później”, które trwa do dziś.
Ale szczerze? I tak nie ćwiczyłem.
Nie było żadnych pompek, brzuszków, kroków, ani innych zdradliwych rzeczy, które powodują pot. Plan był piękny: ruch, zdrowie, maybe nawet spacer.
Rzeczywistość: joypad, telewizor, i myśli typu:
„Czy jak obejrzę trening na YouTube, to organizm sam zrozumie?”
Mój brzuch? On już nie jest częścią mnie. To osobna jednostka administracyjna. Ma własny PESEL, konto w banku i konsultuje się z prawnikiem, czy może wystąpić o rozwód.
Mój smartwatch umilkł. On wie.
Próbowałem raz zrobić pajacyka, ale przypomniałem sobie, że mam kręgosłup i godność.
Kot próbował mnie zmotywować zrzucając mi z szafki batonika – uznałem to za znak od Wszechświata.
Nie ma co się oszukiwać – bebzon triumfował.
Lenistwo zrobiło mi combo:
atak „Zrobię to jutro”
kontratak „Jeszcze jeden odcinek”
i ostateczne uderzenie: „W sumie to już po czasie, więc nie ma sensu zaczynać.”
Ale wrócę. Silniejszy. Mądrzejszy. Może nawet rozgrzany.
Z wagą, wpisem i choćby jednym skłonem. Albo mrugnięciem. Od czegoś trzeba zacząć.
#igrzyskabebzonow – do zobaczenia w kolejnej edycji. Mój brzuch już się szykuje na rewanż.
źródło: image
Pobierz@tamlinek: xD
Jakie to polskie zrzucać winę na coś co nie jest
@kobrys13: odezwał się, europejczyk obywatel wielkiego świata. Wcale bez kompleksów.
@tamlinek: nie jest to konieczne. Chudnie się w kuchni. Ćwiczenia tylko pomagają. Zresztą jako grubas nie zrobisz ich wiele bo brak siły, wytrzymałości i masa. Wiem co mówię.
Możesz kontynuować poza strukturami, you know. Tak sam dla siebie.
@tamlinek: użyj broni, która cię pokonała do tego, żeby pokonać bebzon. Jak będziesz chciał w--------c, kliknij "później" ;)