Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Stalionnn poproszę o przykłady kiedy Tusk podsłuchiwał ludzi Pegasusem, kradł unijne pieniądze przeznaczone no pomoc Ukrainie, przepychał ustawy pisane na kolanie w jedną noc albo doprowadził do dwucyfrowej inflacji, słucham Państwa.
  • Odpowiedz
@grajdowy: @kbnn Jedyny kto mnie wyruchał przez ostatnie 20 lat to pis inflacją 50% A i tak miałem szczęście że nie dopłatami do kredytów, gdybym pochodził z biedniejszej rodziny to i na ten gangbang bym się załapał
  • Odpowiedz
@grajdowy @kbnn Tusk nas ruchal tak, ze wyrownal wiek emerytalny dla obu plci, mundurowym podniosl do 55, a kiedy plebs zebral o socjal, Rostowski powiedzial, ze pieniedzy nie ma i nie bedzie.
Aha, jeszcze zawiesil pobór bezterminowo.
  • Odpowiedz
czy może referendum ws podniesienia wieku emerytalnego?

@proba1: nie chce mi się czytać dalej Twoich wypocin ale jesteś totalnym ekonomicznym analfabetą jeżeli uważasz, że pozostawienie wieku emerytalnego w takiej formie jest prawidłowe. Ale to jest bardzo typowe dla takich ludzi, z jednej strony krzyczą, że ZUS to bankrut i zaraz zdechnie więc trzeba dymać najlepiej na czarno żeby nic nie wpłacać a z drugiej strony nie chce poprawić sytuacji poprzez
  • Odpowiedz