Aktywne Wpisy

Skowyrny +72
Wypadek popularnego Waldka na Nürburgring.
Wypadek GT3 RS
#programowanie #wypadek #vardimarre #porsche #nurburgring
Wypadek GT3 RS
#programowanie #wypadek #vardimarre #porsche #nurburgring

Desolator +52
Na Maxie pojawili się Grzesznicy, obejrzałem i mocno się rozczarowałem. Według mnie film zbiera bardzo pozytywne opinie od krytyków tylko dlatego, że większość obsady jest czarna i poruszono tu temat rasizmu/ku klux klanu (czyli spełnia wszystkie warunki, żeby zgarnąć Oscara ;)). Film długi, nudny i bardzo wolno się rozkręca, dopiero pod koniec akcja przyśpiesza. Scneariusz również nie porywa i niczym nie zaskakuje. Z 75% filmu zakwalifikowałbym jako dramat obyczajowy, a reszta to

źródło: obraz_2025-07-06_093142347
Pobierz
źródło: x
Pobierztylko zakompleksionych, siemano
@Shagal: Nie bo nikt, kto głosuje na Trzaskowskiego nie mówi że na niego głosuje bo wyborcy Nawrockiego źle o nich mówią. Zawsze za tym idzie jakiś konkretny argument. Na przykład taki, że Nawrocki opierd*lił dziadka na mieszkanie i wygonił go do DPSu xDD
Czyli sam sobie wymyślasz argument, który nie ma pewnie zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością i na jego podstawie piszesz co myślą wyborcy?
@tomekb1999: demokracja zakłada, że mamy społeczeństwo obywatelskie, a nie fanatyków, którzy pod wpływem prania mózgu zagłosują nawet na bandziora. Co więcej zrobią to zaraz po wyjściu z mszy świętej w kościele
Jedyne argumenty jakie słyszałem przeciwko Trzaskowskiemu to to, że wygląda jak typowy warszawiak, że uważa za gorszych wyborców ze wsi, że jest pieskiem tuska a tusk niemców.
Czasami przewija się tylko temat veta dopłat do kredytów i ew. wprowadzenie strefy wolnej od samochodów (co jest dość dyskusyjne bo co jeżeli większość warszawiaków jej chciała
To cieszy.
Chodzi o to, że demokracja też ma wady.
30% poparcia ma gość, którego w debacie nazywają złodziejem, pomimo tego, że ma sąd wyborczy i w 24H może się oczyścić z zarzutów, nie robi tego, ma szemrane interesy z gangusami i kradnie kawalerki.
Z drugiej pan rusek, który jawnie powiela rosyjską propagandę. Szerzy nienawiść i kłamliwe poglądy.
Jeszcze 20 lat temu