Aktywne Wpisy

Tamerlan +429
Tego się k*rwa nie da skomentować inaczej niż XDDDDDDDDDDDDDDD #peretti #heheszki #humorobrazkowy #patologiazmiasta
źródło: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pobierz
Dorciqch +44
#ogrodnictwo jedna rabata postanowiła zrobić igrzyska śmierci xD niech wygra najlepszy. Zachęcam do typowania kto wygra. Nagrodą jest satysfakcja z dobrej znajomości siły chwastów xD
źródło: 1000046833
Pobierz

#prawojazdy #trojmiasto #gdansk #gdynia #sopot #motoryzacja #auto #samochody #pierwsze4kola
Mojej mamie kupiliśmy Renault Clio 2 z 2004 w 1.2 i zachwala. Mało jeździ, ale to auto tylko raz olej miało zmieniany :D Pięć lat leci a w sumie prócz "startowych" rzeczy jak płyny i oleje nic się nie działo prócz jakiegoś dynksa od nawiewu z Allegro za 80zł.
Ja kupiłem ostatnio Opla Astrę G 1999r w
@Chopin_fapu: cokolwiek co będzie w jak najlepszym stanie technicznym, czyli w praktyce zostają Ci te auta najtańsze.
Fabia to dobry kierunek, jeszcze w tych okolicach jest Corsa, a nawet Seicento (zwłaszcza jakbyś chciał jeszcze zdobywać od razu pierwsze szlify jako mechanik tego auta).
Silniki benzynowe, raczej bez LPG (bo to komplikuje i podraża auto), zostaw budżet na opony
Szukaj czegoś tego typu. Tanie auta, tanie części.
Bo w tym przedziale cenowym to za dużo nie powybierasz..
Nie napisałeś też o stylu jazdy trasy miasto. To ważne
@PiesLat2230: przecież klokci i tarcze do astry g kosztują parę stów xD Co ty za 3000 zmieniałeś?
ILE XDDD łożysko z piastą do astry kosztuje 150 zł
@Chopin_fapu: Nie ma takiego auta które polecam, bierz po prostu to co najbardziej ci siada i jest w najlepszym stanie technicznym.
Robocizna - plus piszę że totalka :D Nie robiłem tego samemu.
Wszystko nowe, od płynu, przez klocki, zaciski, tarcze, każda rureczka, linka, nawet zbiorniczek nowy xD Wtedy i tak już zrobiłem tym autem z 20kkm i wiedziałem że zostawiam je sobie na zawsze, więc czemu nie? :D
2x zacisk tylni - 300zł
@PiesLat2230: nawet nie musi być nowe, wystarczy że to jakaś e klasa, bmw 7 i pochodne, jak jest auto wyższego segmentu to nawet w autach 20 letnich musisz się użerać już z elektroniką, jakimiś kodowaniami pilota poprzez komputer. Przerabiałem to, nawet głupi saab 9-3 z 2006 roku