Aktywne Wpisy

alberto81 +92
Poszukiwania Tadeusza Dudy...
Dopiero przy większych akcjach wychodzi jak policja jest niedoinwestowana (kałach)
#limanowa #policja #sluzbymundurowe #polska #ciekawostki
Dopiero przy większych akcjach wychodzi jak policja jest niedoinwestowana (kałach)
#limanowa #policja #sluzbymundurowe #polska #ciekawostki

źródło: 512970686_122262339062231178_7103576852269976098_n
Pobierz
Dewator96 +254
Teraz mam rozkmine taka ze ten Tadeusz Duda raczej chowa sie k---a w jakims bunkrze lub c--j wie gdzie bo to niemozliwe ze normalnie w lesie se k---a chiluje a policja koryzsta z dronow termowizyjnych. #limanowa

źródło: 1000016769
Pobierz
Ostatnio zdalem sobie sprawe, ze jestem glupi. Wszystkie rzeczy wymagajace myslenia wywoluja we mnie poczucie przykrego obowiazku. Zauwazylem ze podejmuje aktywnosci niewymagajace myslenia-sport, ksiazki fabularne, filmy akcji. Uwielbiam jezdzic na rowerze i potrzebuje wyregulowac przerzutki. Wiecie co? Oddam do serwisu bo mi sie nie chce uczyc z youtube jak to robic. Zreszta kiedys to robilem i udalo sie ale co sie zmeczylem psychicznie przy tym to moje. Jestem zwyklym fizolem umyslowym, leniwym prolem, ktorego jak sie nie zagoni do roboty to nic nie zrobi. Smieszy mnie to, ze w rodzine mnie gnebili ze jestem glupi wiec przeczytalem wiekszosc klasykow literatury, obejrzalem wiekszosc klasykow filmowych i wiecie co? To nie ma zadnego znaczenia. Madry gosc moze ogladsc ukryta prawde i widziec w tym wiecej niz ja czytajac dostojowskiego. Inteligentny gosc jak widzi przeszkodze w postaci rozregulowanych przerzutek w rowerze, to uczy sie i to rozwiazuje sam. Mysli o swojej przyszlosci zawodowej, rozumie podstawowe zasady ekonomii i polityki. A ja? Ja po prostu omijam takie przeszkody bo sprawiaja mi bol. Proces nauki byl dla mnie zawsze bolesny. Uczenie na pamiec przychodzilo mi latwo, bo mam swietna pamiec. Natomiast rozumienie otaczajacej rzeczywistosci i jej zlozonosci technicznej-jestem inwalida umyslowym co sam nic nie umie zrobic. Ostatnio chcialem mieszkanie pomalowac ale stwierdzilem, ze wezme fachowca bo sam zle zrobie xd Kumacie jakim trzeba byc debilem zeby nie umiec wyregulowac przerzutek w rowerze lub pomalowac mieszkania?
#zalesie #chcesiewyzalic #gorzkiezale
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Znam też wielu przygłupów, którzy świetnie radzą sobie w mechanice czy budowlance.
Inteligencja nie ma z tym nic wspólnego.
Musisz mieć pełno forsy, czyli oski a nie zalesie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
A lenistwo to kolejna rzecz: jak się przyzwyczaiłeś olewać sprawy to zajmie to trochę i czasu, i dyscypliny aby ogarnąć sobie sensowny “default”