Aktywne Wpisy
mcsQ +34
zauważyliście że robi się jakas moda w wieku 35+ na niepicie alkoholu? nie na byciu absytentem, po prostu wypicie jednego dwa drineczkow w miesiącu jak się ma ochotę. Sporo znajomych w ogóle rzuciło alko lub piję znacznie mniej. Tak jak palenie fajek to obecnie wiocha tak możliwe że będzie z upijaniem się za jakiś czas.
#a-----l
#a-----l

wicherq +64
Dziś zaczynamy, może do końca nie osiwieję xD
#budowadomu #bojesie #stres #bedziedobrze ?
źródło: temp_file1333998152860654698
PobierzOka ujemy jakoś do 2 lat max. A jak się uda wcześniej to zajebiście, nie muszę mieć tip top do wprowadzenia
Kupilam gotowy :D
Z desek, z serduszkiem
Do stanu SSO mam ekipę. Dach też zrobi ekipa, a w środku ile się da, zrobię sama
Ja zdjęcie robilam xD
Na razie humusu zdjęcie 1200, mini koparka do ław będzie z 1k, wczoraj przyjechała stał do zbrojeń za 3700+, beton z 8k na ławy wyjdzie. Jeszcze deski za 800 z transportem wyszło
A reszta się okaże
Właśnie skończyli deski przybijać i mamy przerwę!
Niedługo będzie geodeta, wyznaczy wszystko i jedzie mini koparka. A po południu przyjedzie gruszka i lejemy!
źródło: temp_file8386905959640953779
Pobierzgratki, niech fuszerki przy budowie będzie jak najmniej ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Nie będę cisnąć na siłę po kosztach, mam znajomego elektryka, zaoferował się że będzie siedział i wiedza się dzielił, a my będziemy robic xD to mi pasuje. Kafelki / panele też położę.
W czym się czuje słabo, zdam się na ekipę, a co będę mogła ogarnę sama. Tata i brat to stolarze, a i ja parę lat z nimi pracowałam, więc naprawdę dużo ogarniemy sami
piachu do zasypania
izolacji przeciwwodnej (ciężkiej/lekkiej)
izolacji termincznej
instalacji sanitarnej
@daroq3a:
Inna opcja, wiele osób kończy budowę, jak dzieciaki mają 15-18 lat i za chwilę w----------ą z domu, potem zostają ludzie w 150m2 sami XD
To