Wpis z mikrobloga

Trzaskowski znów z miażdżącym poparciem w wielkich miastach. Przypadek? Nie sądzę ( ͡º ͜ʖ͡º) To przecież właśnie tam kumulują się sądy, urzędy, urządziki i inne biurwy - a wiadomo, że budżetówka od zawsze głosuje na swoich..

Ale to nie koniec – bo tam, gdzie są sądy, są i areszty oraz zakłady karne. No i uwaga: 30,5 tys. głosów zdobywa w nich Trzaskowski co stanowi aż 67,2% z wszystkich głosów oddanych w jednostkach penitencjarnych.

Czyli głos więźnia, głos urzędnika, głos ich żon, matek, cioć z kadr i kuzynów z IT = głos na Bonżura. Elita intelektualna wielkich miast tego kraju w pełnej krasie! Jak się nie zachwycać takim elektoratem? xD

Dla wszystkich uśmiechniętych co tu zaraz będą chcieli ujadać pod tym wrzutem - ja team #konfederacja także grzecznie mi tu, bo wiadomo jaki przykaz dostaliście na najbliższe dwa tygodnie od swoich prowadzących. A za wszystkie potencjalne propozycje zrobienia mi louda, to z góry muszę podziękować i odmówić - ale jestem hetero ( ͡º ͜ʖ͡º)

#wybory #polityka #bekaztuska #bekazpo  #trzaskowski #usmiechnietapolska #bekazlewactwa #bonzurteam #wolnesady #budzetowka #takaprawda
monky - Trzaskowski znów z miażdżącym poparciem w wielkich miastach. Przypadek? Nie s...

źródło: temp_file1929590114350042852

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jariii: raczej bardziej odklejone. Trzon elektoratu Trzaskowskiego stanowią infantylne stare baby które nie mają nic do powiedzenia poza tym, że tęczowy ładnie się uśmiecha i zna języki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 295
@OlFunkyBastard: Konfiarze to intelektualny plankton co wiedzę czerpie z tik toka. Boli cię d--a, że ludzie wychodzą poza swoją zagrodę że świniami i nie leczą się u starej baby
  • Odpowiedz
@Jariii: Większość ludzi w miastach żyje na kredyt i nie ma żadnego majątku. To że więcej zarabiają żeby móc zaraz zapłacić haracz bankom nie znaczy że są dużo bogatsi.
  • Odpowiedz
@Jariii: byku, jak mozesz porywnywac konfe czy pis do planktonu intelektualnego, kiedy platforma przesrala tyle wyborow przez ostatnie nascie lat i nie wyciaga z tego zadnych wnioskow, popelniajac w kolko te same bledy xD
  • Odpowiedz
@katopa no ja nie bronię PO. Od lat jest oczywiste, że PiS i PO to są organizacje reprezentujące tak naprawdę te same interesy i wybór między nimi, to wybór pozorny, natomiast dziś jesteśmy o włos od wybrania na prezydenta Polski człowieka powiązanego z mafią i to nie taką, co buduje chodniki po zawyżonych kosztach, tylko taką co się zajmuje wymuszeniami, co już nie jest śmieszne.
  • Odpowiedz
@winsxspl: Albo instruktorzy windsurfingu jak Bosak, czy histeryczki jak Zajączkowska. Bredzisz.

@katopa Konfa to nie jest stara kuceria. Porównanie z PiSem jest idealne. Konfiarze to niedojrzali PiSowcy.
  • Odpowiedz
Trzaskowski znów z miażdżącym poparciem w wielkich miastach. Przypadek? Nie sądzę ( ͡º ͜ʖ͡º) To przecież właśnie tam kumulują się sądy, urzędy, urządziki i inne biurwy - a wiadomo, że budżetówka od zawsze głosuje na swoich..

@monky: Przecież udział administracji państwowej w strukturze zatrudnienia w miastach procentowo jest znacznie niższy niż na wioskach xD
  • Odpowiedz
@monky po prostu widocznie w miastach ludzie pamiętają co oznaczają dla Polski rządy faszystów, przerażające, że wieś tego nie pamięta. No ale lewakuf d--a piecze, Ameryka Panie Kochany (i to nawet bardzo Ameryka xd).
  • Odpowiedz