Aktywne Wpisy

git_commit +108
#tinder #badoo #zwiazki #logikarozowychpaskow
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.

źródło: powodzenia
Pobierz
Ksiega_dusz +10
We wrześniu rodzi mi się dziecko. Wiem, że jest to okres kiedy sporo się zmienia, rytm, priorytety.
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
Ale to nie koniec – bo tam, gdzie są sądy, są i areszty oraz zakłady karne. No i uwaga: 30,5 tys. głosów zdobywa w nich Trzaskowski co stanowi aż 67,2% z wszystkich głosów oddanych w jednostkach penitencjarnych.
Czyli głos więźnia, głos urzędnika, głos ich żon, matek, cioć z kadr i kuzynów z IT = głos na Bonżura. Elita intelektualna wielkich miast tego kraju w pełnej krasie! Jak się nie zachwycać takim elektoratem? xD
Dla wszystkich uśmiechniętych co tu zaraz będą chcieli ujadać pod tym wrzutem - ja team #konfederacja także grzecznie mi tu, bo wiadomo jaki przykaz dostaliście na najbliższe dwa tygodnie od swoich prowadzących. A za wszystkie potencjalne propozycje zrobienia mi louda, to z góry muszę podziękować i odmówić - ale jestem hetero ( ͡º ͜ʖ͡º)
#wybory #polityka #bekaztuska #bekazpo #trzaskowski #usmiechnietapolska #bekazlewactwa #bonzurteam #wolnesady #budzetowka #takaprawda
źródło: temp_file1929590114350042852
Pobierz@monky: I biznes, uczelnie, kultura, ludzie wykształceni... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@katopa Konfa to nie jest stara kuceria. Porównanie z PiSem jest idealne. Konfiarze to niedojrzali PiSowcy.
Komentarz usunięty przez autora
@monky: Przecież udział administracji państwowej w strukturze zatrudnienia w miastach procentowo jest znacznie niższy niż na wioskach xD
Milej zabawy (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Jariii: nie mierz innych własną miarą to co napisałem wynika ze statystyk.