Aktywne Wpisy

maybe +50
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ten filmik pokazuje jak nieudolnie działa medialnie KO i cały sztab.
To przede wszystkim powinni obejrzeć ludzie decyzyjni w KO i się zastanowić: dlaczego nas nie ma, a jak już jesteśmy, to tylko w absolutnie najgorszym świetle.
Może wtedy zrozumieją dlaczego prawica ma takie poparcie i jak potężnym narzędziem jest tępa, prosta propaganda, która działa.
Ja np: też TV nie oglądam. Tylko debaty od święta.
Ale to by tłumaczyło wyniki wyborów. Bo umówmy się, obecnie większość młodych telewizji przecież nie ogląda.
@Lemmonix: Pasuje jak ulał do filmiku. Typ nie jest najbystrzejszy ze nie poradzi sobie wyobrazić świata poza tiktokiem. A swoją drogą w tym dostawczaku to wręcz wpisuje się idealnie w to co pisał kiedyś Remigiusz Okraska o tym elektoracie.
No chyba, że to jakiś fejk, jeśli tak to nawet dobry.
Wyborca idiota bo jeśli konfederacja spełniła swoje obietnice wyjścia z UE to gdzie by zarabiał pieniądze. U matuszki rosiji? xDD
no chyba że to troll i złapałem zarzutkę xDD
Ciężko jakoś mi uwierzyć, że Chiny ręcznie manipulowały tak aby promować Konfederację pozytywnie, a KO przedstawiać negatywnie.
Bardziej obstawiałbym, że Konfederacja lepiej umie w internety i ma lepszych sztabowców, podczas gdy KO kompletnie nie rozumie i nie wie co się dzieje.
Z drugiej strony, to sam skojarzył, że w TV może być propaganda. Biorąć pod uwagę też jego bańkę informacyjną, to nic dziwnego. Pyta się woich, to wskazują Mentzena, patrzy do telefonu Mentzen.
@mango2018: mocno się zgadzam, KO powinno to obejrzeć by zobaczyć co mogą poprawić, jak dotrzeć do młodych itp. Co do prostej i tępej propagandy... oni nie muszą się tego