Aktywne Wpisy

Teuvo +58
prawdopodobnie właśnie rozpoczyna się moja saga jedzenia tostów na każdy posiłek dnia przez kolejne pół roku
Biala_koldra +10
Ostatnio pytalam tutaj o motorki 125, bo rozwazalam Chinczyka. Ostatecznie kupilam ktm duke i to jest absolutnie cos wspanialego. Nie wiem jak moglam nie jezdzic motorem wczesniej.
#chwalipost #motocykle #motoryzacja
#chwalipost #motocykle #motoryzacja

źródło: 1000070693
Pobierz
#wybory
źródło: 1000017098
Pobierzistnieje coś takiego jak kontekst polecam się nauczyć definicji tego słowa...
@kondziu96 kontekst? Występowanie w koszulce z ojcem komunizmu, na tle flagi związku radzieckiego i na tle flagi z podobizną zbrodniarza Che?
memów.
Do tego wracasz do tematu Matysiak i Zawiszy, tak jakby w dotychczasowych lub planowanych rządach była jakakolwiek technokracja. Z resztą ktoś wskazywał ich na ministrów czegoś? Nic takiego nie znalazłem na szybko.
Oczywiscie, ze jest. Zandberg z razemistami głupi nie są znaja art. 13 konstytucji rp i art. 256 kk i beda swoje postulaty ubierali w takie słówka, zeby nikt sie do nich nie przyczepil, a to ze realizacja ich idiotycznych pomysłów doprawdzi do tego, że "to państwo bedzie musialo wziac na siebie ciezar polityki gospodarczej i ekonomicznej", to juz przeciez nie ich wina, kto mógł
@Dawul: k---a marks urodzony w 1800 roku ojcem komunizmu. To że ruscy sobie wycierali nim mordę to nie znaczy że ojciec komunizmu.
Jeśli Polska nie ma mentalności Skandynawskiej, to może pora ją zmienić? Bo póki co każdy by się tu za łeb tylko łapał.
Nie