Aktywne Wpisy

Salido +643
Minął 1. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
5 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
5 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
5 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
5 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.

źródło: 1-433025-25
Pobierz
neuwerg +1
Dlaczego w Polsce tak #klimatyzacja w mieszkaniach jest popularna? Przez większość roku jest po prostu zimno w Polsce. W Niemczech klimatyzacja jest uznawana za zbędną, drogą w utrzymaniu, szkodliwą dla środowiska i zdrowia, dodatkowo wysusza powietrze.
zinger to 20zł, grander 25zł, nie przypominam sobie aby było drożej w standardowej ofercie
w maku żadnego downsizingu nie było w standardowych kanapkach z wołowiną, są w sieci tabela kcal i makro sprzed lat, nawet i sprzed ponad 20 lat i wartości są takie same praktycznie
Co do cen to ok. miesiąca temu podrożało nawet 2forU z 9zł na 9,90, a chesse z 6.50 na 7.50, więc nie wiem skąd wytrzasnąłeś jakieś obniżki. Albo trollujesz. Albo widziałeś ceny w dostawie u pośrednika, a teraz normalne ceny z lokalu. Warto też pamiętać, że ceny między lokalami mogą
Wawa. Np. w galerii wileńska grander 25zł kosztuje, a na jerozolimskiej 24zł. Tylko tak jak pisałem, trzeba porównać ceny w lokalu, a nie u pośrednika. Bo w glovo to wygooglowałem cenę 29zł xD
w innych miastach też to się zdarza, ogólnie jak posprawdzasz sobie tagi fastfoodowe tu na wykopie to często ludzie są tym zdziwieni
ew. jeszcze kwestia
@fornson23: Kiedy niby? Ziomeczki z mojej byłej pracy (mcdonald) mówią że średnio co promocję wszystko idzie w górę.
nie było downsizingu, a ceny poszły tylko i wyłącznie w górę. Jak nie masz jakichś liczb i danych na poparcie, to znaczy że na ten moment tylko coś ci się wydaje.
Tabela makro z maka, 2021
Tabela makro z maka,