#wykop #moderacja #moderacjacontent #zalesie Mam tutaj konto kilkanaście lat i powiem Wam, że to co się z nim stało przez ostatnie lata to jest dno dna. Ten portal przeibrazil się w totalny ściek i bagno, każdą wypowiedź moderowana bo ola Boga użyłem jakiegoś wulgaryzmu i to nie w stosunku do kogoś. Nie potrafię się już odnaleźć w tej rzeczywistości, kiedyś większość komentarzy, wpisów itp. Była nacechowana emocjami użytkowników, nie raz wulgaryzmami, oburzeniem na pewne rzeczy a teraz wszystkie te dyskusje, wpisy są takie mdłe i mydlane bo nie można nawet szczerze nic napisać o swoich poglądach bo zaraz wkracza moderacja i usuwa Ci wpis.
@HaSSaN: @LeslieDancer a kto powiedział że to tylko kwestia wykopu? Świat poszedł w tym kierunku, polityczna poprawność, polaryzacja, szczucie jednych na drugich. Oczywiście jedno nie przeszkadza drugiemu, ale fakt że nie ma alternatyw sugeruje, że może obostrzenia prawne tego zabraniają lub np znacząco to ograniczają. Inna rzecz, to koszty prowadzenia działalności - mam wrażenie że kiedyś były mniejsze, łatwiej było zarobić na oryginalnym pomyśle. Teraz wszystko jest kalkulowane, musi
ostatnio na ten przykład moderacja wymoderował mi wpis w którym stwierdziłem że "łęcka (bohaterka z Lalki) jest tępa" bo uwaga - "obrażam innych"