To teraz z Revoluta się już nie da wrzucać na XTB dolarków? Czy mogę tym przelewem bankowym zrobić normalnie i nie będzie opłat? Albo przerzucić do Pekao i z niego rzucić do XTB?
Dzisiaj się obudził? Już przeszło 2 miesiące temu tę prowizję wprowadzili. Ogólnie nie opłaca się obecnie wymieniać walut przez konto stadnardowe na Revolucie, w XTB przez eWallet lepsze kursy są.
Niestety nie wiem, czy przy przelewie z Revoluta na XTB będzie pobrana prowizja, to zależy od banków pośredniczących. Może ktoś tutaj robił i się wypowie.
Nie wiem jak można kibicować państwu totalitarnemu aka Anglii. Oni za to jaki syf zrobili ze swoim krajem i jak traktują swoją ludność etniczną, powinni być wykluczeni bardziej niż Rosja. #mecz
To teraz z Revoluta się już nie da wrzucać na XTB dolarków? Czy mogę tym przelewem bankowym zrobić normalnie i nie będzie opłat? Albo przerzucić do Pekao i z niego rzucić do XTB?
#revolut #pekao #xtb #gielda
źródło: temp_file6499769541602186382
PobierzNiestety nie wiem, czy przy przelewie z Revoluta na XTB będzie pobrana prowizja, to zależy od banków pośredniczących. Może ktoś tutaj robił i się wypowie.
źródło: temp_file900939909739547054
Pobierzlub Walutomat