@jmp_eax: a to nie tak ze TSG jeszcze niedawno pozamykalo praktycznie wszystkie nowe projekty i jedyne na czym bazuje to na 2 starych grach? spoko ze zyski itp pobily konsensus i moze nawet zrobi jakies fajne otwarcie, no ale gdzie tu dalej w longterm jezeli nie ma na horyzoncie nic nowego co rozwinelo by spolke? chyba ze sie myle
@nflsteelers: firma ma tez problemy z nieeteyczym zachowaniem zarządu, nieuzasadnionymi premiami, mataczenie z programami motywacyjnymi. Ja dlatego odpuszczam. Szefostwo w końcu coś odje bie.
Zagrajcie sobie w te ich gierki, ja testowałem w ramach jednego z punktów analizy firmy i to jest takie padło, że szkoda gadać. Nawet jak na mobilki poziom jest żałosny.
@ReganRphl: Tu nie chodzi o jakość gry, tylko czy ktoś to kupuje, a kupuje. Wiedźmin dokokszony, piniondz się sypie a CDP płaci 1zł dywidendy. śmiech na sali.
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Nie żebym naganiał, no ale jednak naganiam.
źródło: Screenshot 2025-05-19 184039
Pobierzźródło: signal-2023-11-20-122921_029
PobierzWiedźmin dokokszony, piniondz się sypie a CDP płaci 1zł dywidendy. śmiech na sali.