Aktywne Wpisy
Edenes 0
Potrzebuję rady. Mam jakiegoś niesamowitego pecha. Pod koniec kwietnia skręciłem kostkę w lewej stopie. Teraz chyba 2 dni temu mnie coś ugryzło w kostkę tym razem w prawej stopie. Mieszkam na wiosce i po pokoju latały różne owady, w tym komary. Już 3 dni temu jakoś dziwnie się czułem ,ale stopa jeszcze nie bolała. Z kolei dwa dni temu późno w nocy przy chodzeniu zaczęła mnie nagle boleć prawa noga. Zauważyłem, że

źródło: IMG_20250607_190927
Pobierz
Clermont +18
Czy w jakimś Matriksie żyję? Tysiące plusów pod jakimiś wyrazami wsparcia dla Robercika i głosy oburzenia, że tylko w jakimś bantustanie tak można potraktować legendę xD Przypomnę, że on nie został wyrzucony z reprezentacji, tylko zrezygnował, bo się obraził za odebranie mu funkcji, do której się nie nadawał, a jego przerośnięte ego nie pozwala mu zacisnąć zębów i spróbować udowodnić na boisku i poza nim, że się jednak nadaje. Opaska kapitańska to
#swiatwedlugkiepskich #kiepskinihilizm
Ogólnie to polecam sobie pościągać te odcinki bo nie wiadomo jak długo to jeszcze się utrzyma. Niby parę lat już to ma ale nigdy nie ma pewności że dalej będzie działać.