Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@latarnikpolityczny: chlopie ja niczego nie potrzebuje xD mam dobre ustabilizowane życie. W razie awarii kraju mogę się stąd ewakuować. To Ci "normalni" Polacy z mniej stabilna sytuacja odczują najbardziej konsekwencje swojego wyboru.
  • Odpowiedz
@latarnikpolityczny: Nikt z PO nie będzie zabiegał o głosy najbardziej popieprzonych ludzi w kraju. Będzie gra na jak najwyższą frekwencję i maksymalna mobilizacja centrum oraz liberałów, właśnie przeciwko takim osobnikom.. Nie bez powodu nawet Konfederacja chciała się pozbyć tego obrzydliwego typa. Wystarczyło, że go wywalili, a Mentzen zrobił najlepszy wynik w historii istnienia formacji.

Nawet dla wielu prawaków ten facet jest niekacpetowalny i to najlepiej pokazuje jak bardzo jest niebezpieczny.
  • Odpowiedz
@Jabby: zapomniałeś też napisać, że to koleś, który:
- w wojsku chce wyłącznie mężczyzn
- nie zgadza się na ukrainizację i syjonizację Polski
- nie chce oddawać suwerenności kraju (decyzyjności) obcym państwom
- nie chce LGBT
- jest religijny (pomijam to, w jaki sposób swoją religijność objawia i interpretuje)
A to już może ludziom imponować i się podobać. Też jestem zdziwiony, że aż tak dobrze mu poszło.
  • Odpowiedz
@Jabby a najsmieszniejsze jest to ze teraz potrzebujecie jego glosow XD

@latarnikpolityczny: ale wy potrzebowaliście tej uwagi z naszej strony, tyle lat bycia marginesem społecznym, a teraz wam się wydaje, że macie swoje 5 minut xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Jabby taki gangus ze mial emeryta przez 15 lat na swojej chacie xddd
a drugi daje nakaz eksmisji i sprzedaje Xd

tusk ma niesamowite szczescie ze takie mimozy daje sie latwo uformowac
  • Odpowiedz