Szukam najwygodniejszych butów jakie istnieją. Żadne specjalne do sportów. Nie muszą być ładne. Na codzień. Wygodne, mięciutkie, z dobrą podeszwą. Moje ostatnie buty były z #ecco ale może warto przyjrzeć się jakimś #nike #airmax? Cena powiedzmy do 1k PLN.
@general_row_grotecki: jak nie patrzysz na wygląd tylko na wygodę. To Nike vapormax Flyknit, który model rocznika to już sobie popatrz po wyglądzie. Dla mnie najbardziej siadały 2020 chyba bez sznurówek na system żyłek
@JonaszSynGrazyny: Dzięki! @DziadLab Mogą być buty do biegania. Mam na myśli to, że ja nie biegam i nie potrzebuję żadnych konkretnych do sportów. Tylko do wygodnego, długiego chodzenia
@general_row_grotecki trochę chodziłem w butach więc się wypowiem więc napewno celuj w systemy react, boost oraz gel (od asics). Napewno nie system air od Nike bo to są twarde buty, dobre dla ciężkich ludzi ale cały dzień średnio. Plus @JonaszSynGrazyny xd że polecasz mu buty w których facet czuje się jak na szpilkach przed te nie równe poduszki ( ͡º͜ʖ͡º)
@dawid-hopek: tzn jak mam cię traktować poważnie jak zaczynasz pisanie do mnie od xd? Całościowo, w przypadku zwyklego chodzenia ciężko o wygodniejsze buty. Nie wiem jakie ty masz skojarzenia, jak ty się czujesz ale jest duża szansa, że jesteś odosobniony w tym odczuciu. W każdym razie po to są opcje zwrotu albo przymierzania żeby op sobie sam zdanie wyrobił. Np ja mógłby ci napisaćz że gel od Asics w ogóle
@JonaszSynGrazyny proponuję się rozpłakać skoro tak cie uraziło xd. Napisałem żeby celował w te systemy, sam zobaczy co lepsze dla niego bo boost może być dla niego za miękki np i bolą kolana po nim.
Szukam najwygodniejszych butów jakie istnieją. Żadne specjalne do sportów. Nie muszą być ładne. Na codzień.
Wygodne, mięciutkie, z dobrą podeszwą.
Moje ostatnie buty były z #ecco ale może warto przyjrzeć się jakimś #nike #airmax?
Cena powiedzmy do 1k PLN.
@general_row_grotecki: To będą to buty do biegania. No ale nie chcesz "specjalnych do sportów" więc będziesz musiał zadowolić się przeciętnością.
@DziadLab Mogą być buty do biegania. Mam na myśli to, że ja nie biegam i nie potrzebuję żadnych konkretnych do sportów. Tylko do wygodnego, długiego chodzenia
Napewno nie system air od Nike bo to są twarde buty, dobre dla ciężkich ludzi ale cały dzień średnio. Plus @JonaszSynGrazyny xd że polecasz mu buty w których facet czuje się jak na szpilkach przed te nie równe poduszki ( ͡º ͜ʖ͡º)
Napisałem żeby celował w te systemy, sam zobaczy co lepsze dla niego bo boost może być dla niego za miękki np i bolą kolana po nim.