Aktywne Wpisy

chrupki_z_zupki +158

moll +48
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz

W USA, klinika leczenia niepłodności została wsadzona przsz antynatalistę. Zastanówcie się lepiej jak odrażającą ideologię wspieracie.
https://www.nbcnews.com/news/us-news/palm-springs-fertility-clinic-bomb-anti-natalism-rcna207543
Nasi?
Czy "my" jesteśmy teraz z tobą w pokoju? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Antynatalizm nie jest nawet ideologią, z definicji jest antyideologią wszystkich ideologii. Ja mu nie kazałem nic wysadzać xD
PS
Reczywistość jest odrażająca, a mimo to niektórzy i to po poinformowani nadal robią nowe istoty, to jest dopiero odrażające.
A to jest wymówka? Serio uważasz, że jestem taki sam jak jak tamten gościu co r------ł klinikę in-vitro?
@666-666: a nazizm to po prostu pogląd I jego wyznawcy nie odpowiadają za zbrodnie Hitlera. Więc lepiej przestań ich obwiniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale ogarniasz, że w przypadku tzw. "antynatalizmu" i ściśle powiązanego z nim "efilizmu" nie ma nic po środku? Nie możesz być "pół-antynatalią". Nie ma tu nic radyklalnego, to rzeczywistość, w której żyjesz jest radykalna, tylko po prostu tego nie ogarniasz. Użycie słowa "fani" świadczy o tym, że nie czaisz o czym w ogóle jest mowa.
Paradoksalnie to, co odwalił ten typ, jest właśnie argumentem za antynatalizmem. Bo jeśli tworzysz życie, to musisz liczyć z tym, że możesz stworzyć kogoś, kto jest zdolny do zrobienia coś takiego. Brak prokreacji = brak ludzi = brak zamachowców wysadzających kliniki płodności.
To po co się wyprodukowałeś? Masz urojenia, nikt nie broni tamtego gościa.
W ogóle muszę przyznać, że się myliłem co do nich bo myślałem że ten tag jak i pogląd są śmieszne i bez żadnego wpływu na świat a tu się okazuje że mają zadatki na prawdziwą organizację terrorystyczną.