Aktywne Wpisy

ogurkiszony75 +22
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
źródło: temp_file8278001896909241751
Pobierz
annlupin +9
macie wybrane horrory na jutro czy nie oglądacie se takich ugułem
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file8278001896909241751
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
W USA, klinika leczenia niepłodności została wsadzona przsz antynatalistę. Zastanówcie się lepiej jak odrażającą ideologię wspieracie.
https://www.nbcnews.com/news/us-news/palm-springs-fertility-clinic-bomb-anti-natalism-rcna207543
Nasi?
Czy "my" jesteśmy teraz z tobą w pokoju? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Antynatalizm nie jest nawet ideologią, z definicji jest antyideologią wszystkich ideologii. Ja mu nie kazałem nic wysadzać xD
PS
Reczywistość jest odrażająca, a mimo to niektórzy i to po poinformowani nadal robią nowe istoty, to jest dopiero odrażające.
A to jest wymówka? Serio uważasz, że jestem taki sam jak jak tamten gościu co r------ł klinikę in-vitro?
@666-666: a nazizm to po prostu pogląd I jego wyznawcy nie odpowiadają za zbrodnie Hitlera. Więc lepiej przestań ich obwiniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale ogarniasz, że w przypadku tzw. "antynatalizmu" i ściśle powiązanego z nim "efilizmu" nie ma nic po środku? Nie możesz być "pół-antynatalią". Nie ma tu nic radyklalnego, to rzeczywistość, w której żyjesz jest radykalna, tylko po prostu tego nie ogarniasz. Użycie słowa "fani" świadczy o tym, że nie czaisz o czym w ogóle jest mowa.
Paradoksalnie to, co odwalił ten typ, jest właśnie argumentem za antynatalizmem. Bo jeśli tworzysz życie, to musisz liczyć z tym, że możesz stworzyć kogoś, kto jest zdolny do zrobienia coś takiego. Brak prokreacji = brak ludzi = brak zamachowców wysadzających kliniki płodności.
To po co się wyprodukowałeś? Masz urojenia, nikt nie broni tamtego gościa.
W ogóle muszę przyznać, że się myliłem co do nich bo myślałem że ten tag jak i pogląd są śmieszne i bez żadnego wpływu na świat a tu się okazuje że mają zadatki na prawdziwą organizację terrorystyczną.