Aktywne Wpisy

WielkiNos +270
Psiarz zobaczył na półce sklepowej obok środków na insekty, płynów na krety i sprayów odstraszających kuny (wszystkie wg niego w porządku i pełna akceptacja, bo przecież to szkodniki i ktoś może ich nie chcieć na swoim podwórku):
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
źródło: temp_file7800043670380178685
Pobierz
dowujawafla +330

Komentarz usunięty przez autora
Kazdy kandydat podczas tych wyborow wypowiadal sie na okolo 20 roznych tematow.
Mozesz mi napisac logiczny dowod jak polaczyles z tego kropki, ze nieruchomosci nie maja znaczenia?
Mnie też to trochę przeraża, ale taka jest prawda.
Więcej ekologii, więcej zamkniętych z tego powodu firm, więcej piętnowania biedniejszych z ich starszymi samochodami i domami, więcej podwyżek i kosztów. Wyborcy z pewnością wytrzymają. Po i PiS zmierza ku przepaści, chyba że zauważą pokoleniowa
@Czoso tak ze szymon i adrian, którzy najbardziej mówili o mieszkalnictwie dostali Razem 10%. Batyr który od tematu uciekał 30
@Madoxxx pl2050 przepchała ustawe o cenach mieszkań. to jest bierność?
@wygryw50k prawda. sam o tym myślałem ale ostatecznie zostałem przy hołowni. btw imo zandberg to nowy jkm. sporo gada, ładnie i kwieciście. Uruchamia się tylko podczas wyborów, generuje sporo memów. robi wynik max 5%. A potem spanko na kilka lat do kolejnych wyborów