Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

6. Rodzice Mają w dupie nauke Chłopa chyba że chodzi o wywiadówki to wtedy udają zamartwionych bo co inni powiedzą

@Henson_: dawno nic tak prawdziwego nie przeczytałem xd
  • Odpowiedz
@Henson_: n0rmictwo to intelektualne wraki których mierza wszystkich swoją miarą. Jeśli on dostał mieszkanie od rodziców ,korepetytora itd to myslivze każdy tak ma a w jego mniemaniu on to ma bo zasłużył i zapracował. Z resztą *uj im w dupe nawet nie wiem po co to pisze
  • Odpowiedz
@Henson_ mnie ojciec zostawił jak byłem mały by chlac wódę, według oskiego to przecież nie ma wpływu na psychikę bo jego stary mu nie kupił mieszkania na 15 urodziny tylko na 16 i jakoś nie przegrywa a to literalnie znęcanie sie
  • Odpowiedz
Śmieszy mnie jak normiki nie potrafią logicznie myśleć że taki przegryw pomijając o wiele trudniejszy start i samo życie może cierpieć z powodu decyzji których ON nie podjął. Przykładowo, długi rodziców, znęcanie się psychiczne itp.

@kaminarii: jasne, jasne. Przegrał juz na starcie, nie miał na to wpływu, nic się nie da zrobić tylko siąśc i płakać xD
  • Odpowiedz
  • 27
@Henson_

Normictwo nigdy nie doceni jak dużo lepiej im się wylosowało w życiu i będą pieprzyć takie głupoty o kowalach swojego losu.
Typowy oskarek banan, który zawdzięcza niesamowity start rodzicom, najczęściej będzie to negował i mówił, że do wszystkiego doszedł własną pracą, a to co dostał od rodziców to drobnostka. Każdy tak może tylko musi chcieć. Syndrom sprawiedliwego świata.
  • Odpowiedz
@Wolowinka: Słyszałem to pieprzenie przez większość dorosłego życia od byłej - stary bił kablem, stary chlał, stary zniszczył życie a gdy wkraczał koronny argument ode mnie "ale wyprowadziłaś się z domu na osiemnastkę i od tamtej pory jego zachowanie nie miało na ciebie wpływu a było to XX lat temu" to nagle narracja się zmieniała ale winowajca pozostawał ten sam. Po jego śmierci ja stałem się wrogiem bo przecież wina
  • Odpowiedz
@Henson_: Ehh wszystkie punkty spełnione. Na szczęście wyjechałem dawno temu i staram się to zmienić, jakoś idzie ale mam wrażenie że wszystko przychodzi mi wolniej niż u rówieśników, bo muszę na to samemu zapracować. Np. gdy inni mieli prawko w wieku 18 lat, to ja miałem 6 lat później, mieszkanie to dopiero teraz nad tym rozmyślam, studia dopiero teraz robię itp.
Zauważyłem to już jakiś czas temu jak trafiłem do
  • Odpowiedz