Wpis z mikrobloga

Wszystkich przerażonych większością na prawicy pragnę uspokoić.
W poprzednich wyborach elektrorat Bosaka podzielił się 50/50 pomiędzy Trzaska i Dudę.

Szacuję, że te 40% osób, które głosowały na Mentzena nie przejdzie przez myśl postawienie krzyżyka przy nazwisku pisowskiego kmiota. Ja osobiście wolałbym nie iść na wybory niż głosować na alfonsa.

#wybory
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krzysssi33k trzeba tylko dodać, że teraz jest jawna koalicja PiS - konfederacja, więc trzeba wywrócić stolik ale w odpowiednią stronę czy jakoś tak to było
  • Odpowiedz
gdy jakiś urażony politycznie fajnopolak grozi że nie będzie głosował

@Kij_I_Sznur: gdybym miał prawicowe poglądy to miałbym zagwozdkę przy głosowaniu w 2 turze pomiędzy dwoma lewakami, czemu cie to bawi? xD
  • Odpowiedz
@maad: Bo to oznacza jak bardzo zabetonowaną jednostką jest xD
Kto go oszukał, że w wyborach zawsze będzie jego idealny kandydat? Nie zrozum mnie źle, nie bronię nikomu nie iść na wybory, ma do tego prawo (a nawet lewo w tym przypadku) ale później, gdy wybrany prezydent coś odwali - niech łaskawie zamknie mordę, bo umył rączki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kij_I_Sznur Jest pewna grupa ludzi, którym nie odpowiada żaden kandydat z drugiej strony. Tylko w takim przypadku większy sens ma oddanie nieważnego głosu niż niepójście na glosowanie
  • Odpowiedz
  • 0
@krzysssi33k: Bawi za każdym razem, gdy jakiś urażony politycznie fajnopolak grozi że nie będzie głosował i myśli, że jest wtedy czysty moralnie i dumny że "nie szedł za tłumem" xD

@Kij_I_Sznur: od 15 lat głosuje na korwina i inne dziwne twory, a ty mnie nazywasz fajnopolakiem? xd
  • Odpowiedz