Aktywne Wpisy

zomowiec +471
Po prawie 7 latach… MAM TO!
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:

źródło: temp_file6806119477987986565
Pobierz
troglodyta_erudyta +395
W tym wątku dziękujemy Michałowi Białkowi i jego ekipie za doskonałe zabezpieczenia antyspamowe na jego portalu. Wpisujcie miasta.
#wykop
#wykop
W poprzednich wyborach elektrorat Bosaka podzielił się 50/50 pomiędzy Trzaska i Dudę.
Szacuję, że te 40% osób, które głosowały na Mentzena nie przejdzie przez myśl postawienie krzyżyka przy nazwisku pisowskiego kmiota. Ja osobiście wolałbym nie iść na wybory niż głosować na alfonsa.
#wybory
Elektorat Bosaka się podzielił, bo PiS był u władzy i odwalał różne rzeczy. Obecnie to KO jest u władzy.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kij_I_Sznur: gdybym miał prawicowe poglądy to miałbym zagwozdkę przy głosowaniu w 2 turze pomiędzy dwoma lewakami, czemu cie to bawi? xD
Kto go oszukał, że w wyborach zawsze będzie jego idealny kandydat? Nie zrozum mnie źle, nie bronię nikomu nie iść na wybory, ma do tego prawo (a nawet lewo w tym przypadku) ale później, gdy wybrany prezydent coś odwali - niech łaskawie zamknie mordę, bo umył rączki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kij_I_Sznur: od 15 lat głosuje na korwina i inne dziwne twory, a ty mnie nazywasz fajnopolakiem? xd