@hevelx: UE badala sprawe i nie wykazala zadnych naduzyc. Jak masz pretensje o sciaganie imigrantow kieruj je prosto do przedsiebiorcow, ktorzych ich sciagaja.
Jak to, przecież herr Tusk za to odpowiada - to filar prawackich poglądów. Widzę, że teraz już lubicie UE i ich politykę migracyjną? Przecież w tym nie ma żadnej logiki.
Widzę, że teraz już lubicie UE i ich politykę migracyjną? xD
@hevelx: Lubie UE, nie lubie ich polityki migracyjnej, argument z tym ze UE badala sprawa podaje zeby do lewackich zamknietych lbow dotarlo ze nawet ich ulubiona instytucja nie wykazala naruszen, a oni od 1,5 roku jak zacieta plyta powzarzaja klamstwa jak to PiS sprzedawal wizy.
@RechnungAmour: Ale wiesz, że od dekady do Europy nielegalnie przyjeżdząją setki tysięcy ludzi i ta UE nie widzi z tym problemu legitymizując ich przyjazd? Migranci uciekający przed wojną powinni trafiać do krajów ościennych wg. Konwencji Genewskiej ale UE ma to w d*pie bo tania siła robocza jest im na rękę. Dziwi mnie, że teraz wycieracie sobie gąby tą instytucją jakby ich decyzje miały cokolwiek wspólnego z konsekwentną realizacją ustalonego prawa.
@hevelx: Demagog jako źródło informacji ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) Po drugie kontrola na wizach jest ważna. Kończy się wiza i do widzenia. Jak będzie rafau, to już widzę jaka będzie kontrola. Wchodzcie sobie jak chcecie i skąd chcecie, bo unia kazała.
@Gjbgghbhhjj: Trend spadku demografii jest na całym świecie w rozwiniętych krajach, i był długo przed dopłatami dla deweloperów. To problem cywilizacyjny.
@Gjbgghbhhjj: A zabierają? Zwróciłeś uwagę na to, że napisałem wielkimi literami LEGALNI? Specjalnie to zrobiłem, żeby takim jak ty było trochę łatwiej, ale widać daremnie.
Ty w ogóle rozumiesz, że mówiąc o kłopotach demograficznych nie mam na myśli sytuacji w której dzisiaj nie rodzą się dzieci tylko to, że brakuje ludzi w wieku produkcyjnym, którzy podjęliby pracę? Po jaki c--j zatem przytaczasz niska dzietność dzisiaj i domniemane przyczyny. Rozumiesz w
Jak to możliwe, że nagle wsrod Polaków tak zmieniła się narracja w stosunku do islamu? Izrael, który trzyma za mordę i robi porządki z islamskimi ekstremistami największym wrogiem Polaków, którzy jeszcze 5 lat temu dumnie nosili bluzy i koszulki stop islamizacji Europy. Beka #izrael #iran
#wybory #sejm #polityka #bekazpisu #bekazprawakow
źródło: Imigranci-z-krajow-muzulmanskich-2
Pobierz@RechnungAmour: powiedz to wyborcom którzy te pretensje kierują do Rafała Trzaskowskiego
Jak to, przecież herr Tusk za to odpowiada - to filar prawackich poglądów. Widzę, że teraz już lubicie UE i ich politykę migracyjną? Przecież w tym nie ma żadnej logiki.
@hevelx: Lubie UE, nie lubie ich polityki migracyjnej, argument z tym ze UE badala sprawa podaje zeby do lewackich zamknietych lbow dotarlo ze nawet ich ulubiona instytucja nie wykazala naruszen, a oni od 1,5 roku jak zacieta plyta powzarzaja klamstwa jak to PiS sprzedawal wizy.
To Prawo i Sprawiedliwość wpuszczało imigrantów.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@PrzechodzimyNaCzasZimowy: Nie trzeba. To tylko chciwość januszy i korpo.
A demografia w dużej mierze rozwalił pis wywalając rynek nieruchomości.
I dziwią mnie te zwroty. To już imigranci dobrzy, jeśli zabierają robotę Polakom?
Ty w ogóle rozumiesz, że mówiąc o kłopotach demograficznych nie mam na myśli sytuacji w której dzisiaj nie rodzą się dzieci tylko to, że brakuje ludzi w wieku produkcyjnym, którzy podjęliby pracę? Po jaki c--j zatem przytaczasz niska dzietność dzisiaj i domniemane przyczyny. Rozumiesz w
Nielegalni to margines. We Francji nawet obywatelstwo mają i co z tego? Nie robią burd?
W ogóle brzmisz już jak 100% zwolennik imigracji. Aż że MUSIMY przyjmować XD Niezła
Ci co najgłośniej krzyczą o imigracji- sprowadzą ich najwięcej.