Wpis z mikrobloga

@g-jabcd: nie jestem w sztabie Trzaskowskiego, więc nie muszę udawać, że nie gardzę przepitym, bezzębnym motłochem, który po obudzeniu się w obsranym łóżku obwinia za ten stan rzeczy Ursulę von der Leyen i Lwa Trockiego.
  • Odpowiedz
@g-jabcd: nie robię żadnej roboty dla pisu, bo nie mam żadnego kontaktu z wyborcami brauna. Nie bywam w szpitalach psychiatrycznych, MOPS-ach, izbach wytrzeźwień, ani zaocznych podstawówkach
  • Odpowiedz
jako gest zrobi wrażenie na wyborcach brauna?

@VZee: Delkaracja niepodłegłości przez Państwo Polskie i jako gest takiej niepodległości zdelegalizowanie palenia Hanuki poprzez sekty w Polskim sejmie to dobry start żeby pokazać swoją niezależność od żydo-komuny. Z bogiem!
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina: a krzyż też możemy ściągnąć, czy czepiamy się tylko jednej żydowskiej sekty?
@g-jabcd W życiu nie miałem telewizora, ale gdybyś nie był prostym człowiekiem z prostą wizją świata, to by cię te teksty o Grigoriju nie ruszały.
  • Odpowiedz
@VZee: mnie nic nie rusza. Stwierdzam fakt. Środowisko koalicji obywatelskiej w tym przoduje. Wczoraj żonie na Facebook owych stronach związanych z zawodem sraliście postami jaki mentzen/nawrocki zly a trzaskowski cudowny i agitka szła na całego. Ludzie mają dość popisu tych waszych inwektyw typu wybierzesz brauna- ruska onuca. Wybierzesz pis - radio Maryja. "My miastowi - wy wieś i zacofanie" tym sposobem zawsze będziecie przegrywać. Dowiedział się o tym cholownia gdzie
  • Odpowiedz
@g-jabcd: my czyli kto? Nie należę do żadnej partii, po prostu rzygać mi się chce, jak myślę o tym, że ludzie bez większości zębów i z kapitałem kulturowym jak Indianin w Amazonii decydują o kierunku rozwoju cywilizowanego państwa. Was się powinno zamknąć w rezerwatach i pomagać wam doszlusować mentalnie chociaż do drugiej połowy XX wieku.
  • Odpowiedz
@VZee: Ja też nie należę do partii i brzydzę się takimi kmiotami co sobie żyją swoimi wyobrażeniami i myślą co to oni nie są. Znam wielu wykształconych, bystrych, porządnych ludzi, co głosują na rózne partie. I żaden z z nich nie jest bezzębny jak ty to ująłeś. Za to naczelną cechą wyborców KO i ich przystawek jest pogarda dla innych wyborców. Obrażajcie ludzi to daleko zajdziecie lepszy Braun niż kłamca
  • Odpowiedz
a krzyż też możemy ściągnąć, czy czepiamy się tylko jednej żydowskiej sekty?

@VZee: Chyba nie porównujesz 1000 letniej tradycji, nieodzownej części naszej kultury i tożsamości narodowej gdzie twoi dziadkowie i pradziadkowie umierali za kraj z krzyżem w ręku i bogiem na ustach do żydowskich sekt i zrównywanie ich praw do Religii Katolickiej w tym kraju w sytuacji kiedy ta kultura jest wrogo nastawiona do Polski i Polaków
  • Odpowiedz