Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CptPsyh:

Aktywnosc anty-konfederacja nie przelozyla sie calkowicie na wyniki w kraju i pokazala jak marginalnym serwisem jest wypok.

Na wypoku kiedyś rządził Korwin i też wuja było, a nie przełożenie na rzeczywistość XD Po prostu w okresie wyborczym sociale są całe zaje#ane politycznymi trollami, więc nie ma co sobie tym głowy zawracać ani toczyć jakiś zażartych bojów, niech trolle kłócą się między sobą XD
  • Odpowiedz
Nie da sie ich spelnic, bo nie jestesmy Skandynawia

@CptPsyh: a postulaty konfy to niby da się wprowadzić bez rozdupienia kraju? xD Sam jestem prawoskrętny, ale z wszystkich alternatyw dla popisu to imo właśnie konfiarze mają najbardziej zamordystyczny światopoglądowo i niebezpieczny gospodarczo program. Jego wprowadzenie to danie więcej siły tym, co już wychodzą z pozycji siły, możliwość większych zysków najbogatszym kosztem tych najmniej ogarniętych. Niektórym się to podoba, bo prawo
  • Odpowiedz
  • 2
@Leniek: Troche tak, troche nie. Dzwilo mnie, ze wpisy anty-pis / konfa po 5 minutach mialy po 100 plusow i ladowaly w "gorace" , ale do 1k plusow ktos musial to wybic
@Fattek: Moze bylo tak za wladzy krUla, teraz postulaty sa lagodniejsze. Nikt nie mowi o prywatnej kasie chorych (w przeciwienstwie do tego co mowia media), platnych studiach itp. A najwiekszy swiatopogladowy zamordyzm to kwestia aborcji, o
  • Odpowiedz
Z calkiem innej strony jest to dla mnie calkiem nie do pomyslenia, ze w kraju, ktory jest 40 lat po przemianie systemowej

@CptPsyh: niesamowite, że po 40 latach przemian ustrojowych, innych terapiach szokowych, Polacy chcą sobie dokręcić śrubę ponownie, tylko tym razem mocniej xD małpy niczego się nie nauczą.
  • Odpowiedz
Calkiem smieszne okazalo sie w jakiej bance informacyjnej zyje mikroblog.

@CptPsyh: nie pierwszy raz, kiedyś Korwin 4,76%, teraz Hołownia 4,76%

Problem z Hołownią jest taki że Korwin wyszedł poza wykop a Hołowni w tym nie widzę by mu się udało a drugo że ludzie chyba jednak nie wyrastają z Korwina, to jedynie wykopki
  • Odpowiedz
takie jak w Niemczech, gdzie przez EKO-Swirow, ktorych glosy byly potrzebne do stworzenia koalicji, zostaly wygaszone elektrownie atomowe...

@CptPsyh: Chryste panie co by się stało w przypadku takiego scenariusza w Polsce?!
  • Odpowiedz
  • 0
@McWozniak: ktos robil na mirko glosowanie, dosc sporo osob wzielo udzial
@Ark00 ludzie, ktorzy niby wyrosli z Korwina to mireczki, ktore jada po konfie 24/h
@Fattek To pierwsze to ruch pierw na skale krajowa, potem europejska. Nie wiem co staloby sie jakby Polska po prostu nie przeglosowala tych zapisaow, ktore sa dla nas szkodliwe. Z tym drugim - czemu nie, tylko potem zeby placzu nie bylo, ze renta
  • Odpowiedz
@CptPsyh: Jezu jeśli ta Mirko jakiś sondaż na poważnie brałes to ci serio współczuję.

Mieszkam za granica i u mnie na lokalnej grupie był sondaż to Braun wyciągnął ponad 50%, dało mi to do myślenia że Braun może mieć wynik wyższy nie sondażowy (rację miałem) ale nie będę pisał że "Xdddd Braun miał w pierwszej turze wygrać", szanujmy się...
  • Odpowiedz
. Zaledwie kilka dni temu teoretycznie do drugiej tuy dpstalby sie Zandberg i Holownia.

@CptPsyh: zabawne jak dlugi elaborat napisałeś z powodu swoich problemów z czytaniem ze zrozumieniem. Nikt nie pisał że dostanie się zandberg i hołownia, ludzie pisali że W ICH IDEALNYM ŚWIECIE. Przekładając na bardziej podstawowy język - że chcieliby żeby tak było. Różnica między "chcieliby" a "dostałby się" jest dosyć znacząca.
  • Odpowiedz
Chociażby odrzucenie Zielonego Ładu(nie da się bez wejścia na drogę wojenną z UE),

@Fattek: przecież potencjalne 20% mentzena i brauna w następnych wyborach parlamentarnych to otwarcie drogi do wyjścia z UE właśnie. Więc już masz odpowiedź jak odrzucić zielony ład. Do tej pory tego tematu nie ruszano, ale po takich wynikach może się rozpocząć proces urabiania społeczeństwa w social mediach przez prawicę. Sam PIS przecież też jest anty UE może
  • Odpowiedz
@CptPsyh: okej, czyli twój problem jest jeszcze poważniejszy, nie rozróżniasz między sondażem na mirko a oczekiwaniami dotyczącymi wyników wyborów. Brzmi jak przypadek kliniczny, tutaj nie mam rady.
  • Odpowiedz