Wpis z mikrobloga

- gardzą ludźmi za to że mieszkają na wsi.
- gardzą ludźmi za ich wykształcenie
- gardzą nimi za to się modlą
- gardzą nimi za to że mieli mniej szczęścia w życiu.

A po wyborach dziwią się że Ci ludzie nie głosują na kandydata Warszawki.
Możecie sobie teraz jęczeć i krzyczeć że wy z Polski wyjeżdżacie ( nikogo to nie obchodzi). Prawda jest taka że:

Ludzie Was skrycie nienawidzą.

Już widzę jak prospołeczny elektorat Zangberga idzie głosować z liberałami którzy gardzą słabszymi. Wcale mi Was nie żal.

#wybory #polityka
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

- gardzą ludźmi za ich wykształcenie

- gardzą nimi za to się modlą

- gardzą nimi za to że mieli mniej szczęścia w życiu.

@Bartkownik: weźcie się do roboty, a nie wiecznie wyciągacie łapę po jałmużnę
  • Odpowiedz
@Bartkownik: G... tam gardzą. Po prostu Nawrockiego wyborcy są tacy jak on. Dziś zaje...e kawalerkę, a jutro idzie do kościoła. Z tym że na spowiedzi nie mówi prawdy ale... do komunii przystępuje.
Krótko ⛔️😎
  • Odpowiedz
@Hahaahahaha: Jestem z dużego miasta, ale z obserwacji to na wsi się żyje lepiej. Za 1/3 tego co w mieście żyjesz jak król. W mieście masz jedynie kredyt do końca życia na kurnik z widokiem na inny kurnik, do pracy jedziesz w korkach, a na miejscu nie ma gdzie zaparkować.
  • Odpowiedz
Ludzie Was skrycie nienawidzą.

@Bartkownik: Ci ludzie radzą sobie lepiej niezależnie od koniunktury, to ty będziesz się szlajał wiecznie po sądach, żeby za 10 lat otrzymać wyrok w swojej sprawie. Ale najważniejsze, że lewaków d--a boli.

- gardzą ludźmi za
  • Odpowiedz
A po wyborach dziwią się że Ci ludzie nie głosują na kandydata Warszawki.

@Bartkownik: I trochę słusznie się z nich śmieją, skoro zamiast tego wybierają gangusa, który ich sprzeda za paczkę fajek, albo obiecującego gruszki na wierzbie Mentzena. Tzn dla mnie akurat to bardziej smutna konstatacja stanu edukacji u nas w kraju, niż powód do śmiechu.

Zastanów się tak nad tym - ci ludzie dali sobie tak sprać głowę, aby
  • Odpowiedz