Aktywne Wpisy

sonig +335
Zacząłem pisać z pierwszą lepszą Czeszką, a tak z nudów, na próbę i żeby podszkolić angielski. Jestem zdumiony. Całkiem inna rozmowa. Wczoraj cały dzień z nią pisałem, jest na studiach muzycznych, lubi klasyki literatury, przez co mamy mnóstwo wspólnych tematów. Bardzo uprzejma i skromna dziewczyna. Już nawet nie chodzi o to, że coś ma z tego być, po prostu cywilizacyjny skok po rozmowach typu hej, co tam, nic, dobrze ok, hmmmm, zaskocz

seniorwykopek +466
- gardzą ludźmi za ich wykształcenie
- gardzą nimi za to się modlą
- gardzą nimi za to że mieli mniej szczęścia w życiu.
A po wyborach dziwią się że Ci ludzie nie głosują na kandydata Warszawki.
Możecie sobie teraz jęczeć i krzyczeć że wy z Polski wyjeżdżacie ( nikogo to nie obchodzi). Prawda jest taka że:
Ludzie Was skrycie nienawidzą.
Już widzę jak prospołeczny elektorat Zangberga idzie głosować z liberałami którzy gardzą słabszymi. Wcale mi Was nie żal.
#wybory #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@Bartkownik: weźcie się do roboty, a nie wiecznie wyciągacie łapę po jałmużnę
Krótko ⛔️😎
Nie no, mamy chwalić zapitych patusów, wtedy zagłosują tak, by nam gangusy i moskiewskie kurtyzany kraju nie r-----a*y. Z pewnością zadziała! Przecież w Rosji działa xD
źródło: temp_file912837845966667974
Pobierz@Bartkownik: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ciemny motłoch powinien znać swoje miejsce, bo inaczej kończy to się wyborem psychola na stanowisko władzy
źródło: 61ZkaCujGrL._AC_UF1000,1000_QL80_
Pobierz@Bartkownik: Ci ludzie radzą sobie lepiej niezależnie od koniunktury, to ty będziesz się szlajał wiecznie po sądach, żeby za 10 lat otrzymać wyrok w swojej sprawie. Ale najważniejsze, że lewaków d--a boli.
@Bartkownik: I trochę słusznie się z nich śmieją, skoro zamiast tego wybierają gangusa, który ich sprzeda za paczkę fajek, albo obiecującego gruszki na wierzbie Mentzena. Tzn dla mnie akurat to bardziej smutna konstatacja stanu edukacji u nas w kraju, niż powód do śmiechu.
Zastanów się tak nad tym - ci ludzie dali sobie tak sprać głowę, aby