Wpis z mikrobloga

Koalicji rządzącej wydawało się, że do wygrywania wyborów wystarczy im program pt. "odsuniąć PiS od władzy".

No nie, ludzie chcą żeby w Polsce żyło się lepiej. Żeby ludzi było stać na wakacje, samochody, nieruchomości. Żeby Polska się rozwijała a nie zwijała - Polacy oczekiwali rozwoju sztucznej inteligencji, nowych inwestycji - w tym CPK, szczelnej ochrony granic i suwerenności, a nie bycia podnóżkiem w Unii Europejskiej.

Ciężka praca nie tylko przed sztabem Trzaskowskiego, ale również przed całym rządem. Ciekaw jestem czy dobrze zdiagnozują problem czy będą słuchać klakierów z TVN, TVP i gazety wyborczej, gdzie mówią że Trzaskowski przegrał, bo aborcja i prawa kobiet.

#polska #wybory #polityka #4konserwy
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ciekaw jestem czy dobrze zdiagnozują problem czy będą słuchać klakierów z TVN, TVP i gazety wyborczej, gdzie mówią że Trzaskowski przegrał, bo aborcja i prawa kobiet.

@damienbudzik: od wczoraj drą papy na X, że więcej postępu i rozliczenia trzeba zrobią w 2 tygodnie xD Chyba sądy kapturowe musieliby zrobić :D
  • Odpowiedz
@damienbudzik: ja powiem tak nie lubię PISU ale jestem konserwa. Nikt jak obecny rząd nie poprawia mojej opinii o rządach PISU mimo złych rzeczy które tez robili
  • Odpowiedz
  • 0
@Vggh: mam dokładnie tak samo. Dzięki dojściu Platformy do władzy moje relacje z tatą (zatwardziałbym pisowcem) się polepszyły, bo nagle się okazało, że PiS to wcale taki zły nie był gdy się porównuje do tych miernot z Platformy i przystawek XDD I teraz zamiast hejtować PiS to hejtuję PO ze zdwojoną siłą.
  • Odpowiedz
@damienbudzik: oczywiście że tak. Samym pierd...em Szczerby i innych mogą sobie jaja lizać dalej. Ale nic z tego nie wyniknie.
Jak Polakom CZEGOŚ NIE DASZ za ch... na Ciebie nie zagłosują. Proste 😎⛔️
  • Odpowiedz