Aktywne Wpisy

aspartamowy +97

źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz
Pixario +110
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną
Tak proszę pana. Oczywiście proszę pana. 20% proszę pana. 30% też może być i 50% proszę pana się znajdzie. Dziękuję bardzo, całuję rączki. Oczywiście proszę pana. Czy napije się pan wódeczki? #polityka
źródło: 9ug2zw
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@d4wid: czyli w głowie politycznych propagandzistów jak ty Mentzen obecnie w drugiej turze? XD Dobrze wiedzieć
@zloty_wkret Pomyliles podpisy i powinienes wstawic na lewo metzena na parwo Moskwe.
@jan-banas: mocne jak na uposia z glownej co tostuje kacapską propagandę, mama musi być dumna z synka spella
@Usmiech_Niebios: jest i merytoryczny konfiarz po zawodówce XD
Nie ma to jak być przez wyborcę prorosyjskiego kandydata nazywanym propagandzistą!XD
Dobre copium
I propagandzistą może cię nazwać każdy, wystarczy zerknąć w profil XD 200 k akcji w 8 lat, ja mam 50 k w 10, a żeby znaleźć niepolityczną to gdzieś za pierwszą stroną profilu, bo inaczej sam ból d--y o "gadzich mózgach" XD Ale gratuluję ukończenia liceum, to tłumaczy zaciekłość polityczną :3