Wpis z mikrobloga

#wybory
Tak proszę pana. Oczywiście proszę pana. 20% proszę pana. 30% też może być i 50% proszę pana się znajdzie. Dziękuję bardzo, całuję rączki. Oczywiście proszę pana. Czy napije się pan wódeczki? #polityka
zloty_wkret - #wybory 
Tak proszę pana. Oczywiście proszę pana. 20% proszę pana. 30% ...

źródło: 9ug2zw

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zloty_wkret: zabawne, że teraz to Mentzen, a kilka tygodni temu memcen to debil. A ja mam gdzieś druga turę i wybieranie po raz kolejny mniejszego zła.
  • Odpowiedz
@zloty_wkret: mam nadzieję, że nikt nie będzie robił żadnych gestów do bezzębnej konfiarskiej gawiedzi. Przynajmniej za dwa tygodnie sobie będą mogli popatrzeć w lustro i zobaczą tam zdebilałego pisowca, czyli dokładnie to co widzą wszyscy z ich otoczenia.
  • Odpowiedz
@d4wid: czyli w głowie politycznych propagandzistów jak ty Mentzen obecnie w drugiej turze? XD Dobrze wiedzieć

@Usmiech_Niebios: jest i merytoryczny konfiarz po zawodówce XD
Nie ma to jak być przez wyborcę prorosyjskiego kandydata nazywanym propagandzistą!XD
Dobre copium
  • Odpowiedz
@d4wid: ale kompleks wykształcenia, ale pudło, prawdopodobnie mam wyższe od ciebie XD
I propagandzistą może cię nazwać każdy, wystarczy zerknąć w profil XD 200 k akcji w 8 lat, ja mam 50 k w 10, a żeby znaleźć niepolityczną to gdzieś za pierwszą stroną profilu, bo inaczej sam ból d--y o "gadzich mózgach" XD Ale gratuluję ukończenia liceum, to tłumaczy zaciekłość polityczną :3
  • Odpowiedz