Aktywne Wpisy

jmuhha +35
Ktoś mi wyjaśni czemu nowe auto pod Barlinkiem rozpadło się w pół?

źródło: 1000017746
Pobierz
dudi-dudi +95

źródło: temp_file637243431758781826
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: 1000017746
Pobierzźródło: temp_file637243431758781826
PobierzWykop.pl
Jeśli nie macie działaczy PiSu w rodzinie to czego wy się obawiacie? #poltyka #wybory
Wtargnięcie do redakcji Wprost i akcje jak z filmu sensasycjnego, wbijanie przez ABW o 6 rano z powodu obrazkow o prezydencie, rozmowy Sikorskiego, acta itp
Myślę że z tych powodów Polacy nie chcą pełni władzy jednego obozu
Sprawa Latkowskiego czy tego dzieciaka ściganego za grafiki puszczane w neta to naprawdę niewiele w porównaniu do szczujni Kurskiego czy systematycznego demontażu instytucji państwa. Platforma miała incydenty, ale PiS systemowo prywatyzował państwo wg własnego
@karol-sz: że co? to jak ja pracowałem?
@Tremade:
1. Imigrantów z nożami na ulicach po zmroku czyli skrajnego wzrostu przestępczości i terroryzmu.
2. Utraty niepodległości. Polska będzie na mapie tylko na papierze, w rzeczywistości rządzić będzie Bruksela czyli Niemcy. Kolejny rozbiór bez jednego wystrzału i bez
@karol-sz: dokładnie, w latach 2005-2007 jak rządził PiS to było eldorado, bezrobocie 0%, a przyszedł Tusk i bez znajomości nie miałeś pracy.
Gościu jakby dzisiaj było trzęsienie ziemi w Polsce to też na Tuska to zwalisz? Po upadku komuny byliśmy jednym z biedniejszych państw pokomunistycznych, na poziomie Ukrainy, a Czechy to były 3x my.
Ale to w latach 2015-2023 doszło do skokowego wzrostu migrantów w Polsce, to są dane publicznie dostępne i niepodważalne. Tusk był w Europie postrzegany jako polityk antyimigracyjny jak na europejskie standardy.
W kontekście drugiej tury - r------------a NFZ-u i ochrony zdrowia. Pierwsza próba nie udała się dzięki wecie Andrzeja Dudy.
@Tremade: A co powiedz na obecną wersje TVP? Bo obecna rzeczywistość do obiecywanej pierwsze likwidacji a potem "czystej wody" jest dosyć odległa ;) Dlaczego Tusk sobie zrobił "mini TVN" za nasze pieniądze?