Wpis z mikrobloga

@essos: szczucie to się zacznie od jutra na nawrota xd i na "antypolskich" braunów i konfy - teraz trzask stanie się na 2 tygodnie patriotą, tylko mają jeden problem - w to prawie nikt nie wierzy xd nawet anypolski tvn i tvp nie uratują trzaska od przegrania.
  • Odpowiedz
Jaki mialby byc powod dla ktorego jakas cześć wyborców Mentzena mialaby glosować na Trzaskowskiego?

@essos: hmmm, bo głosowanie na gangusa, złodzieja, alfonsa, kłamcę i lichwiarza w jednej osobie jest większym złem? ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@essos: popatrz sobie gdzie wygrywał Mentzen - kategorie wiekowe 18-29, 30-39. Oni nie będą głosować na Nawrockiego, zobacz sobie np. na wybory w 2020 roku - Trzaskowski zdecydowanie wygrał z Dudą w tych kategoriach wiekowych.
  • Odpowiedz
  • 0
@schweizer:

popatrz sobie gdzie wygrywał Mentzen - kategorie wiekowe 18-29, 30-39. Oni nie będą głosować na Nawrockiego,

@bart40404: bo?? Skoro głosowli na mentzena to blizsze im sa poglądy prawicowe. Ja tez jestem w tym przedziele i w zyciu bym nie zagłsoował na tą chorągiewe Trzaskowskiego, ktory jeszcz eniedawno mowil jak to jezt złe gdy prezydent jest z tej samej partii
  • Odpowiedz
@essos: no część oczywiście może głosować jak Ty na Nawrockiego, jednak statystycznie jesteś w mniejszości. Większość młodych głosujących na Mentzena wcale nie są jakimiś prawicowcami, tylko coś tam pooglądali na tiktoku, niskie podatki i te sprawy. Kiedyś to samo było z kucami głosującymi na Korwina, którym sojusz z narodowcami się bardzo nie podobał, bo prostu byli za niskimi podatkami, a nie za narodowymi postulatami.
  • Odpowiedz
Jaki mialby byc powod dla ktorego jakas cześć wyborców Mentzena mialaby glosować na Trzaskowskiego?

@essos : Na przykład jakieś resztki mózgu
  • Odpowiedz
@essos : Jak ktoś potrzebuje argumentów dlaczego Trzaskowski byłby mimo wszystko lepszym prezydentem niż Nawrocki to dla niego już nie ma ratunku, musiał mieć chyba klapki na oczach przez ostatnie pół roku, albo nawet kilka lat
  • Odpowiedz