Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@winsxspl: przypominam, że to rząd PiS wprowadził najbardziej lewicowe programy socjalne od czasów SLD xD. Rafałek jest libkiem z nakładką "no te geje to mogą być", tu się kończy jego lewicowość
  • Odpowiedz
via Android
  • 37
@winsxspl czy ta skrajna lewica jest z nami w pokoju?
@thority przecież Trzaskowski to góra centrolewica, choć na tle zachodu bliżej mu do prawicy xD Hołownia to już w ogóle centroprawica, gdyby od niego zależało to zakazałby aborcji, no mocny lewicowiec ( ͡º ͜ʖ͡º) Nie wiem za to jak nazwać polską prawicę, która wzoruje się na Węgrzech, USA i innych pokemonach
  • Odpowiedz
@Tratak: po prostu prawicą.
Nazywanie wszystkiego, co nie tęczowe, skrajnym, trochę obniża wam efekt odstraszenia wg mnie. Ludzie sobie potem sprawdzają co tak skrajnie prawicowego ma w sobie Mentzen i często przekonują się do niego. Wystarczy, że zgodzą się w nim w połowie postulatów.
  • Odpowiedz
po prostu prawicą.

Nazywanie wszystkiego, co nie tęczowe, skrajnym, trochę obniża wam efekt odstraszenia wg mnie. Ludzie sobie potem sprawdzają co tak skrajnie prawicowego ma w sobie Mentzen i często przekonują się do niego. Wystarczy, że zgodzą się w nim w połowie postulatów.

@thority: a czy ty teraz nie nazywasz tęczowym wszystkiego co nie jest konfederacją? to jest właśnie m.in. skrajność konfederacji
  • Odpowiedz
@Tratak: wybór jak pomiędzy dżumą czy cholerą, ale przynajmniej jeden z kandydatów nie sprowadzi dosłownie "dżumy" do naszego kraju. Bezpieczeństwo obywateli jest najważniejsze!
  • Odpowiedz