Aktywne Wpisy

sarnamarna +50
jestem dorosła i mam prawo spać w piżamie hello kitty kupionej za darmo w sinsay (bawełna 100%)

źródło: 1000019771
Pobierz
Kantar +2
Może ktoś mi wytłumaczyć reakcje w stylu „o k---a więc się zaczyna” na reddicie.
Co niby. Iran walnie teraz resztkami rakiet i aktywuje bojówki na ataki baz USA.
USA z Izraelem dokończy bezkarny r--------l Iranu z powietrza i elo.
Co w tajemnicy Iran jednak miał milion atomówek, bo tylko wtedy taka reakcja jest uzasadniona.
#izrael #iran
Co niby. Iran walnie teraz resztkami rakiet i aktywuje bojówki na ataki baz USA.
USA z Izraelem dokończy bezkarny r--------l Iranu z powietrza i elo.
Co w tajemnicy Iran jednak miał milion atomówek, bo tylko wtedy taka reakcja jest uzasadniona.
#izrael #iran
#wybory #nieruchomosci #takbedzie #polityka
@RealBakman: W przemówieniu po wynikach?
@RealBakman Powiedział o budownictwie społecznym czy jakimś, ale nie odciął się od dopłat.
Więc Sławuś na hulajnodze poprze PiS
@mickpl: co XD toć na tym trójka z Koalicji osiągnęła beznadziejny wirnik. Nie może się tego chwytać. Przyjęcie głosów tej trójki przegrywów to za mało.
@mickpl: co rozważasz poparcie Nawrockiego żeby PiS wrócił do władzy i zrobił turbo dopłaty?
Ja bym obstawiał, że będzie ukłon w stronę konfiarzy, bo część z nich też jest anty-PiS, ale nie na tyle żeby głosować na kandydata Tuska, więc trzeba ich będzie czymś przekonać. Albo opcja leniwa: dalej cisnąć Batyra, i znając życie, tak pewnie będzie.