Wpis z mikrobloga

Świetny przykład tego, jak witaminki wybiórczo postrzegają równouprawnienie.

p0lka - połączenie najgorszych cech kobiet wschodnich oraz zachodnich, przy jednoczesnym braku jakichkolwiek ich zalet

#przegryw #blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow #p0lka #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #tinder #zwiazki #pieklomezczyzn
NetworkCartoon - Świetny przykład tego, jak witaminki wybiórczo postrzegają równoupra...

źródło: temp_file6703568057902700593

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NetworkCartoon: Właściwie to ona potwierdziła że istnieją różnice i uwarunkowania wynikające z płci oraz to że różnimy się na różnych poziomach choć wszyscy jesteśmy ludźmi.
Mają prawo do edukacji, do pracy, do głosu, do decydowania o sobie, czego one jeszcze chcą? Na pewno nie koszty 50/50 ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@NetworkCartoon threadsy to jest kopalnia raka xd co tam wejdę to trafię na posta ponaciąganej trzydziestolatki wyglądającej na 40 i piszącej że ludzie jej dają 20 + armię spłakanych redpillaków w komentarzach albo julki ubrane w trzy sznurki na krzyż płaczące że ktoś się na nie za dużo/niewystarczjąco gapi w zależności od typu z------a
  • Odpowiedz
@NetworkCartoon: Od kiedy płacenie za coś jest oznaką braku chamstwa. A odgórne oczekiwanie tego że zapłaci też nie jest chamstwem? xd
Ja będąc z byłą i jej rodzicami w markecie płaciłem za swoje jedzenie, które "mieliśmy sobie zrobic" bo czemu miałbym oczekiwać, że jej rodzice za mnie zapłacą? Mimo że nawet chcieli xD
  • Odpowiedz
@NetworkCartoon: przypominam, że Anna Maria Żukowska na pytanie o to jakich praw nie mają kobiet, które mają mężczyźni dostała zwieszki, mimo że stała w pierwszym rzędzie wygłaszając swoje hasła odnośnie kobiet i braku ich praw w Polsce

zadaj to samo pytanie tej dziewczynie z obrazka, chętnie się dowiem jakie prawa do głosu, edukacji czy pracy są w Polsce kobietom odbierane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tired_of_life:

"Yyy, nie wiem dokładnie. Coś tam widziałam rolkę na tik toku, że Mentzen zły i chce odebrać kobietom prawa. Nie, nie pamiętam co tam było dokładnie. Aha, jeszcze Konfederacja to szowinistyczna partia. Yyy, głosujcie na lewicę."
  • Odpowiedz
@NetworkCartoon: przecież właśnie feministki walczą o zniesienie ról społecznych, więc o co jej chodzi? Kto drze się, że kobiety nie powinny być kurami domowymi tylko do rodzenia dzieci? No same kobiety właśnie. One chyba same nie wiedzą czego chcą
  • Odpowiedz
@NetworkCartoon: nie żeby coś ale to konto fejkowej osoby wygenerowanej przez AI, które chce wyciągnąć hajs od mało rozgarniętych desperatów. Równie dobrze mógł to napisać chłop dla kontrowersji pod zasięgi xd lub chcąc trafić do beciakow, którzy przyznają rację księżniczce i przeleją jej hajs na buycoffee podlinkowane na tym ig.
  • Odpowiedz