Aktywne Wpisy

red7000 +35
Trochę śmieszy w sprawie #sct w #krakow gadanie, że 6-litrowym SUV-em to mogę, a 10-letnim dieselkiem już nie mogę. Na takie gigasilniki przypada ile tysięcy gruzów? Średnia wieku auta w Polsce to nie jest 5 lat, tylko 16 lat. 16-letnie kopciuchy, często na lewych przeglądach.
To jest wasze zdrowie. 16-letnie kaszlaki wam smrodzą, jak jecie obiad w ogródku na mieście i jak chodzicie po parkach. Dzieciaki to wdychają
To jest wasze zdrowie. 16-letnie kaszlaki wam smrodzą, jak jecie obiad w ogródku na mieście i jak chodzicie po parkach. Dzieciaki to wdychają

bylem_simpem +284
p0lka - połączenie najgorszych cech kobiet wschodnich oraz zachodnich, przy jednoczesnym braku jakichkolwiek ich zalet
#przegryw #blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow #p0lka #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #tinder #zwiazki #pieklomezczyzn
źródło: temp_file6703568057902700593
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Mają prawo do edukacji, do pracy, do głosu, do decydowania o sobie, czego one jeszcze chcą? Na pewno nie koszty 50/50 ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
źródło: 1000002468
PobierzJa będąc z byłą i jej rodzicami w markecie płaciłem za swoje jedzenie, które "mieliśmy sobie zrobic" bo czemu miałbym oczekiwać, że jej rodzice za mnie zapłacą? Mimo że nawet chcieli xD
zadaj to samo pytanie tej dziewczynie z obrazka, chętnie się dowiem jakie prawa do głosu, edukacji czy pracy są w Polsce kobietom odbierane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Yyy, nie wiem dokładnie. Coś tam widziałam rolkę na tik toku, że Mentzen zły i chce odebrać kobietom prawa. Nie, nie pamiętam co tam było dokładnie. Aha, jeszcze Konfederacja to szowinistyczna partia. Yyy, głosujcie na lewicę."