Wpis z mikrobloga

#kononowicz wielunz was wątpi w to że noffaka i reszta oprawców dostanie kare , że otrzymają lekkie wyroki i sprawa rozejdzie się po kosciach, zróbmy zatem analizę. Konon byl wykorzystywany i zaniedbywany oraz upakarzany przez grupę ludzi przez lata. Grupa ta w moim mniemaniu posiada znamiona zorganizowanej grupy przestępczej , ale tu sąd może różnie to rozpatrzeć . Nagonka medialna jest ogromną, prokuratura jest b----------a pytaniami przez poważne redakcję. W interesie państwa leży ukrócenie tego typu patologii i pokazanie że państwo jednak działa w takich przypadkach bo jak dobrze wiemy za życia Konona niestety poniosło porażkę w starcia z banda bandycka pod skucistym zarządem. A teraz polecę przykładami : opiekunka Villas dostała kilka miesięcy bezwzględnego pierd elka za zaniedbywanie i znęcanie się nad podopieczna. Kamerzysta za jednorazowy wybryk z upośledzonym chłopakiem - pierdelek. Kawiak który spił nieletnia dziewczynę - znęcał się nad nią a na koniec wyrzucili ja na mróz, zgrywał kozaka nawet wyjechał na wycieczkę za granicę, po powrocie - pierdelek. Osobiście mam wątpliwości czy największy wyrok wyłapie noffak bo to jednak jacusko był bezpośrednim katem. Mimo iż Nowaka nie nawidze jak psa pisze ten komentarz zupełnie na chłodno, kierując się zwykła analiza. Wszystko wskazuje na to że, ktoś na pewno będzie garowal. #patostreamy
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pastor_nowak: zawsze mam bekę jak przychodzi jakiś LaTeX i mówi: ale nie byli prawnymi opiekunami więc nic im nie zrobią. Gdyby tylko istniały inne podobne sprawy, gdzie ktoś też nie był prawnym opiekunem a został skazany za zaniedbanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz