Wpis z mikrobloga

@Farezowsky W tej grze cała robotę robią dwie rzeczy:
- multum pieknych lokalizacji z dopasowana muzyka (sklellige nie)
- mnogość pobocznych postaci.

Podejrzewam się Wiedzmin 4 bez Geralta, a z czarnymi elfami to już nie będzie to samo ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Farezowsky: oj tak, klimacik top, fabuła trochę przeciągana w niektórych miejscach, troche stary system walki i rozwoju oraz kompletne olanie poprzednich części ale to jedna z tych gier, do których wracasz po latach i nic się nie zestarzała
  • Odpowiedz
@Farezowsky generalnie produkcję redów są bardzo przyjemne do ogrywania. Mówię to jako stary pierdziel który raczej już mało ma ochoty i czasu na gry. Wiedźmin czy Cyberpunk to całkiem przyjemna przygoda ale w obu tytułach czułem pewien niedosyt fabularny, tak jakby te gry mogły powiedzieć jeszcze coś więcej. Ostatnio wróciłem do CP2077 i przed wylotem do Timoru jeszcze pobawiłem się trochę modami graficznymi i żałuję, że ogrywając tą grę fabularnie sprzęt,
  • Odpowiedz
@Farezowsky: szkoda tylko, że fabuła była z-----a i miała mnóstwo dziur i źle interpretowała książki. Ale mimo to rdr2 nawet się nie umywa do tego dzieła.
  • Odpowiedz
@Farezowsky: Kupiłam miesiąc później na PS4 za hajs z urodzin (lvl 15 wtedy), a tego samego dnia miałam jakieś klasowe ognisko i po kupnie nie chciałam tam jechać XD
Pamiętam jak odpalam grę po powrocie, za mną stary siedzi i patrzy a tam naga Yen XD
  • Odpowiedz
Gra świetna

Fabuła świetna, grafika bardzo dobra ale reszta już tak średnia. Jak na RPG to rozwój postaci jest biedny, spamowałem szybkimi atakami i unikami i w sumie tak przeszedłem połowę gry zanim mi się znudziła. Ekwipunek nie powala, ot wydaj 10% więcej złota by dostać miecz który zadaje 10% więcej obrażeń albo poczekaj 3 levele by móc używać miecz który zadaje 15% obrażeń niż twój obecny. Eksploracja pięknego świata szybko pokazuje
  • Odpowiedz
@Farezowsky: W Novigradzie zdechłem z nudów. Typowy quest rodem z MMORPG -> masz sprawe do NPCa -> on ci pomoże ale też ma sprawe -> zapętl i powtórz chyba z 15 razy. I to wszystko po to żeby tego grajka znaleźć (,)
  • Odpowiedz