Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +166
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +65
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

Gra świetna z wybitnymi dodatkami, nawet po tylu latach wypada świetnie na tle aktualnych premier.
#gry #wiedzmin #wiedzmin3 #cdprojektred
źródło: GrNwYMDWgAADVif
PobierzA za pytajniki na mapie powinienem jeszcze jeden punkt uciąć.
- multum pieknych lokalizacji z dopasowana muzyka (sklellige nie)
- mnogość pobocznych postaci.
Podejrzewam się Wiedzmin 4 bez Geralta, a z czarnymi elfami to już nie będzie to samo ¯_(ツ)_/¯
Pamiętam jak odpalam grę po powrocie, za mną stary siedzi i patrzy a tam naga Yen XD
Fabuła świetna, grafika bardzo dobra ale reszta już tak średnia. Jak na RPG to rozwój postaci jest biedny, spamowałem szybkimi atakami i unikami i w sumie tak przeszedłem połowę gry zanim mi się znudziła. Ekwipunek nie powala, ot wydaj 10% więcej złota by dostać miecz który zadaje 10% więcej obrażeń albo poczekaj 3 levele by móc używać miecz który zadaje 15% obrażeń niż twój obecny. Eksploracja pięknego świata szybko pokazuje
Zobaczymy jak z dodatkami bedzie