Wpis z mikrobloga

Te castingi do #t5m to jest jakiś nieśmieszny żart. #friz był na NIE w przypadku dziewczyny od której powinni zacząć montować nową #ekipa #genzie razem ze Zbychem w duecie. W przypadku laski której widać, że pewne rzeczy przychodzą naturalnie, w przypadku osoby która coś tam pokazała a te totalnie nijakie przepuszczał XD
Cztero0404 - Te castingi do #t5m to jest jakiś nieśmieszny żart. #friz był na NIE w p...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-05-18_092753_www.youtube.com

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@topikPajak: +1 Dla Mamy Genzie za ten ruch, to była bardzo dobra decyzja. Poza tym mam wrażenie, że ona bardziej trzeźwym okiem ogólnie na to wszystko patrzyła. Też jako jedyna na przykład podważyła to co robiła ta dziewczyna taka bardzo energiczna.
  • Odpowiedz
  • 1
u mnie ta nad pobudliwa na jakis bardzo głebokim podświadomym poziomie wzbudza obrzydzenie.

@topikPajak: Mnie absolutnie ta dziewczyna nie obrzydza, ale mam wrażenie iż ewidentnie ma jakieś problemy ze sobą (absolutnie nie uważam, że jest zła) i wzięcie jej na dłużą metę może skutkować zrobieniem jej krzywdy zwyczajnie. Bo to jest fajne na moment, ale ludzie będą po czasie bardzo szybkim mieli tego dość i niektórych pracująca z nią może
  • Odpowiedz