Aktywne Wpisy

Bunch +1
Ale co to za p---------e, że "że względu na Twoje ograniczenia sprzętowe" nie mam aktualizacji do Windows 11? Ja mam akurat bardzo dobry komputer. Więc do to za g---o-informacja pewnie wyświetlana każdemu? #microsoft #informatyka #windows #komputery

źródło: temp_file2428619352395669168
Pobierz
hpiotrekh +22
Czytałem o tych wszystkich aferach i łapałem się za głowę, byłem na marszu i serio myślałem że to się może znowu udac jak w 2023. Niestety naród nie dość że wybiera kibola to jeszcze za 3 lata przywróci PiS do władzy. Trzeba się z tego wyłączyć i tyle. Dobranoc mireczki, a jutro obudzimy się w tej samej Polsce ( ͡° ʖ̯ ͡°)#wybory
Ani jedni, ani drudzy nie dojrzeli nawet to oglądania międzynarodowego konkursu piosenki.
#eurowizja #izrael #takaprawda
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzprzecież mówię, że nie były kupione bo były za drogie. A może po prostu żydzi nigdy nie dadzą zarobić Polakom?
Gdy Izrael miał Eurowizję u siebie to śpiewał Kobi - nic super ciekawego, ale nie był to poziom Brzozowskiego. Dostali ZERO punktów od widzów. Nic nadzwyczajnego, jak pokazała w tym roku Szwajcaria, ale wtedy nikt nie tłumaczył wyniku słabą diasporą.
Potem unicorm był
źródło: temp_file4199742726850657833
PobierzW zeszłym roku piosenka była spoko, ale w tym była po prostu nudna.
Skąd te głosy telewidzów jeśli nie z oszustwa, skoro Izrael jest tak niepopularny? xD
Ale wykopki oczywiście muszą przybić Izraelowi
@KRCZVSK: Tak tak, Izrael krytykowany jest powszechnie, a nie w wydzielonych grupkach. To nie sa teorie spiskowe tylko fakty. Izrael nie zasługiwał na tyle głosów. Ta piosenka z tą obleśną gruba babą, która wygrała parę lat temu to był świetny przykład jak totalne g---o jest propsowane oszustwem.
Obecna sytuacja dobitnie pokazuje gdzie leży faktycznie największy problem polityczny w Europie.
Daruj sobie, bo nie ma co bronić chamów i morderców palestyńczyków.
@cwlmod: Pozostanę przy zdaniu, że krytyka Izraela to jedna z najbardziej napompowanych baniek, a sprawczość tej kryrtyki ogranicza się do akcji pokroju tej w Machaczkale.
@KRCZVSK Człowieku realizatorzy muszą wygłuszać buczenie na Izrael w trakcie wykonywania przez nich piosenki, bo tak jest niepopularny wśród widzów Eurowizji na żywo, a Ty prawisz jakieś kocopoły o określonych środowiskach.
Komentarz usunięty przez moderatora
to jest fakt łamania prawa międzynarodowego a nie jakiś tam antysemityzm
ani ruch na jutubie, ani cokolwiek innego nie koreluje z wysokimi notami od "publiczności" dla tej pomijalnej piosenki, od czasu wojny w gazie i rozpoczęcia "osatecznego rozwiązania kwestii gazy" izraelowi bardzo zależy na budowaniu soft power i jakiegoś kulturowego artefaktu wsparcia dla nich, nawet nie