Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +527

Tarec +225
#chwalesie #samochody #alfaromeo
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: 1000024351
Pobierz
Przykład:
V2 → A2
V3 → A3
V4 → A4
Obecny problem:
Domyślnie DaVinci Resolve dodaje wideo na V2 (jeśli aktywne), ale audio cały czas trafia na A1 — czyli nie trzyma się pary z V2, tylko wraca na pierwszą dostępną ścieżkę dźwiękową.
Krótko napiszę, jeśli dodaje materiał wideo ktory ma dzwiek chce aby sciez dzwiekowa pojawiła sie zaraz pod tym materiałem, a Davinci scizki dodaje na sam dół timelinu. W unnych programach np. cupcut jest tak, jak napisałem, dodajesz film i dzwiek zaraz pojawia sie pod nim. Tak jest wygodniej.
#montazfilmow #youtube #filmowanie #edycjafilmow #edycjavideo #pytanie #wideo
źródło: Nagranie z ekranu 2025-05-18 o 10.17.57
PobierzA chodzi mi o to, ze jak dodajesz wlasnie drugi, trzeci, czwarty klip itd. audio było zaraz pod tym wideo, tak jak np. w cupcut
@sm_m: dokładnie. Chciałbym aby tak było w edit. Dziwne podejście da Vinci ma do tego.