Wpis z mikrobloga

Fletito żebyś sobie nie pomyślał, że ci odpuściłam i tylko zgłaszam ci posty i komentarze. Na twoich dwóch kanałach założyłam ci po dwa strajki (ss niżej) trzymam cię króciutko, ale tak póki co trzeba( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ps. Adrian (Thiz) napij się wody i nie denerwuj przez ten wpis( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kononowicz #patostreamy
MilaKa88 - Fletito żebyś sobie nie pomyślał, że ci odpuściłam i tylko zgłaszam ci pos...

źródło: IMG_8421

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@chomik_idiota: Tego nie wiem, nigdy nie widziałam na to dowodów. Wiem natomiast, że miał kanał (ten który mu spadł 11.05) od Noffaka, a materiały na kanał od sumiska i siewiery. Na to dowody mam.
  • Odpowiedz
  • 3
@mrowa94: On wie o tym bo email dostaje, nie odwoła się bo dane by musiał podać, a grubasek kozak tylko zza monitorka. Jedyne co mu zostało to polecieć na chwilę grafomanią na społeczności bo i tak zaraz mu to wywalam( ͡° ͜ʖ ͡°) A te wszystkie zgłoszenia są mi potrzebne, oczywiście te jego wysrywy screenuje zanim zgłoszę.
  • Odpowiedz
@MilaKa88: ulany szofer dysponuje jedynie iq pozwalajacym mu na krecenie kołkiem sterowym od tira, bycie podnożkiem na posylki sławuli to dla tego kasztana jakby zaszczyt i maksymalny pułap w karierze ^^
  • Odpowiedz
  • 4
@mrowa94: Szkoda gadać, typ myśli, że im więcej przekleństw użyje to lepiej wyjaśni. Dowody jakie wstawia na „wyjaśnienia” to urywki publicznych strimów, prywatne rozmowy z trójstronnej z sumiskiem, zdjęcia, filmiki, które miał tylko sum. Oczywiście razem ze swoją wspólniczką siewierą był w ich posiadaniu.
  • Odpowiedz
@MilaKa88: a pamiętasz gościa co u suma występował jako tyski książę,? On jest kierowca tira. Współpracował z siewierska. Raczej to nie on jest cwelitem ale może go znać . A tak się składa że znam tyskiego osobiście.
  • Odpowiedz