Aktywne Wpisy

źródło: temp_file8581036574792092325
Pobierz
Ależ akcja u Balerona Dagoudy.
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
źródło: temp_file1593183137472035385
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file8581036574792092325
Pobierz
źródło: temp_file1593183137472035385
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Misja Poboczna
Oto Misja Poboczna, zabawa która wyewoluowała z arkuszy kalkulacyjnych dla kilku osób i przerodziła się w prostą stronę WWW pozwalającą graczom testować swoją wiedzę o branży i o grach w prosty, przyjemny sposób niewymagający dużych nakładów pracy.
Serce projektu to typer pozwalający zgadywać jakie średnie ocen będą miały najbliższe większe premiery. Im ktoś będzie bliżej poprawnego wyniku, tym więcej punktów zdobędzie, a te są liczone w rankingach - miesięcznych i rocznych.
Oprócz tego Misja Poboczna oferuje też kilka pomniejszych wyzwań - quizy z wiedzy o grach oraz codzienne wyzwania, w których staramy się jak najlepiej wskazać średnie ocen oraz historyczne peaki liczby graczy tytułów które już wyszły. Wszystko też z rankingami, bo rankingi są fun ;)
Dumny jestem też z systemu rejestracji, bo zawiera dość specyficzną weryfikację - odsiewa nie tylko boty, ale też osoby które na grach się nie znają (albo nie potrafią korzystać z zewnętrznej wiedzy).
Projekt ma prostą, minimalistyczną oprawę wizualną, co się może kiedyś zmieni, ale na razie koncentruję się na funkcjonalności a nie fajerwerkach. Plany na przyszłość to głównie nowe misje poboczne i może jakieś funkcje społecznościowe jeśli baza graczy zdrowo urośnie. A także metasystem odblokowywania nowych funkcjonalności w miarę zdobywania punktów za uczestnictwo w dostępnych misjach pobocznych.
Zachęcam do wypróbowania i podzielenia się feedbackiem ;)
#gry #gaming #recenzje
źródło: combined_horizontal
Pobierz@Czarny_Wilk: Ani jedno ani drugie. Nie mam problemu z tym ze jestes randomem ani nie mam problemu z tym ze musze cos przeklikac.
Natomiast mam problem jak ktos chce odemnie adres email, nr telefonu czy inne dane (nie wiem jakie Ty chcesz bo nie klikalem) Rejestracja kojarzy mi sie jednoznacznie z tym ze
Nie musisz wyludzac adresu mailowego zeby sie przekonac czy ktos jest czlowiekiem czy botem.
@Czarny_Wilk: A milo :d Dosc nietypowy (acz ciekawy) pomysl na gre :D
Jako ze ja nie siedze w rankingu gier to moje odpowiedzi byly totalnie losowe (nie mialem nawet pojecia jaki rzad przyjac :D) a uznalem ze bez sensu jest wygooglywac odpowiedz :D
Jak wspomnialem nie moj temat ale mogloby byc ciekawie jakby w taki sposob mozna bylo uzyskac jakies ciekawe informacje